2777
2789

از بچگی همیشه کاری کرد که ازش بترسم.هیچوقت نیومد بغلم کنه بگه چیزی نیاز داری؟نیومد درست باهام حرف بزنه.همیشه بچه هم که بودم میخاستم بازی کنم میگفت ساکت.و الان همه اونا روم تاثیر گذاشته..اضطراب اجتماعی گرفتم و نمیتونم با بقیه خوب صحبت کنم.اعتماد به نفس ندارم.توی مدرسه اصلا حرف نمیزنم و فکر میکنم اگه حرف بزنم همه میگن خفه شو.چون از بچگی هیچوقت بابام اجازه نداد حرف بزنم.خوشبحال کسایی که بابای خوبی دارن:((💔خیلی هم فکرش قدیمیه و پوسیدس...من الان 18 سالمه ولی باز گیر میده فلان کار و نکن ...رنگ زدن مو و آرایش کردن به معنای خراب بودن نیست ولی اون نمیفهمه.اصلا آدم خوبی نیست قبلا دوسش داشتم ولی دیگه ندارم..رفت یک زن دیگه گرفت الان یک بچه دبگه از اون زنش داره و فقط به اون بچش اهمیت میده.حرفایی رو به اون بچش میزنه که من آرزوشو داشتم بشنوم.شاید باورتون نشه ولی حتی پولدار هم نیست که رفته یه زن دیگه گرفته...چند روز پیش توی مدرسه یه مشکلی پیش اومد و مدیر گفت چون بابات دو زنس و معتاده تو هم اینطوری...جلوی دوستم اینطوری گفت:(💔دلم میخاد فقط بمیرم چون خسته شدم.

کاربری جدید نیست تعلیق شدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هروقت به مامانم اینو میگم که ریشه مشکلاتم بابا بوده میگع نه توخودت بی عرضه ای نمیخاد گردن بگیرع که شوهری ک انتخاب کرد زندگیو مارو خراب کرده 🙃

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

من چی فکر میکردم بابام خیلی دوستم داره🙃

یه هفته پیش اتفاقی افتاد که شخصیت بزرگی که ازش ساخته بودم فروریخت 😔

فهمیدم پای مال دنیا بیاد وسط دیگه پدرم بچشو دوست نداره😄