2777
2789

مامانم وقتی ۱۰ سالش بود مادرش و دوتا برادرشو از دست میده پدرش زن میگیره و ۴تابچه میاره اینم میره با مادربزرگش زندگی میکنه واونم عین کلفت ازش کارمیکشه ازدواج میکنه با بابای من که اهل رفیق بازی ومشروب و مواد بوده چون داییش اصرار میکرده

توسختی و بی پولی زندگیش میگذره تا پدرش فوت میکنه

اینقد عاشق باباش بود بعد فوت پدرش که من ۱۷سالم بود خیلی تغییر کرد همه اعتقاداتشو از دست اهل نماز و قران بود ولی دیگه همه چیو گذاشت کنار

رفت مجازی با یکی دوست شد که میگفت عین بچمه ولی من میدیدم وابستشه و دردودل میکنه حتی کلمات رمانتیک میگفتن

منم خودم با یه پسرمجازی دوست بودم

بعد چندماه مامانم یه قرار گذاشت با اون پسر و منم بودم خیلی حس بدی داشتم پسره ازم دوسال بزرگتر بود خیلی عذاب میکشیدم بعد اون یکی دوبار دیگه مجدد تو پارک میدیدیم اون پسرو

بعد چند وقت مامانم گفت ازتو خوشش اومده من گفتم خب چیکار کنم من با یکی مجازی دوستم

گفت نه باید باهاش حرف بزنی

مامانم بعد باباش قرص اعصاب میخورد چندتاچندتا

خلاصشو بگم که یروز درپی مخالفت های من مامانم یه مشت قرص آورد جلوم گفت اگه جواب مثبت ندی همه این قرصارو میخورم و خودمو میکشم😭من بچه بودم ۱۸سالم بود 

۱۸ساله اون موقع خیلی فرق داشت با الان

بزور عقد کردم دوسال عقد بودیم روزگارمو سیاه کرد مامانم میگفت هرجا میرید منم باید ببرید همه جا میومد همه جاااا

تاعروسی کردیم یه کم اوضاع بهتر شد

بعدشم از بابام جدا شد و ضربه روحی بعدی رو هم خوردم رفت بایکی ازدواج کرد که ۱۰سال از خودش کوچیکتر بود

من ۸ساله  از عروسیم میگذره و هرگز نتونستم عاشق شوهرم بشم😭رابطه برام عذاب بود بعدش همیشه گریه میکردم

مادرشوهرم اینا همش فشار میاوردن که بچه بیار ما نمیخواستیم

شهریور پارسال گفتم بزار بیارم من که باجدا شدن زندگی بهتری نخواهم داشت چون پناهی نداشتم

شوهرم آدم بدی نبود اراده داشت اهل کار بود همیشه فشار نمیاورد توهیچی ولی اصلا نمیتونستم جذبش بشم و یاباهاش به بچه فکرکنم

عین یه دوست خوب بود برام همیشه

تا اینکه تصمیم گرفتم بچه بیارم گفتم همسرم گناه داره بزار اونم بچه می بینه دلش میخااد😔

یکسال اقدام کردیمو ب مشکل برمیخورد دکترمو عوض کردم وهمین ۲روز ازمایش دادم مثبت شد 

اینقد افسردگیم شدیدتر شد اینقد شب و روزم شده گریه که همسرم گفت اگه خیلی حالتو بدکرده سقطش کن هنوز تشکیل نشده که

من نمیتونم باکسی که دوسش ندارم ب بچه فکر کنم خودشم میدونه اینو که عاشقش نیستم😭

من روحیم خیلی خرابه مادرم مشکل اعصاب داره تمام این سالها اینقد اذیتم کرد هیچوقت دوسم نداشت همه عشقش داداشم بود

همیشه بامن بحث میکنه اصن انگار منو نزاییده😭

من چیکار کنم حالم خیلی بده اصن بچه می بینم حالم بدمیشه فکر میکردم حالم خوب بشه

نمیتونم بهش فکر کنم هیچ حسی بهش ندارم😭😭😭😭 تورو خدا بگید چیکار کنم اگه نگه دارم ونتونم ارتباط بگیرم چی ۹مااااه این حال افسردمو تحمل کنم نمیتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارم بمیرم یه بچه مثل خودم غمگین نیارم

همیشه دوس داشتم باعشق ازدواج کنم باعشق بچه بیارم اما همیشه دنیام جوری بود که ب خودکشی همش فکر کردم

اینقد گریه کردم صورتم کلش شده اگزما

دوس دارم بمیرم یه بچه مثل خودم غمگین نیارمهمیشه دوس داشتم باعشق ازدواج کنم باعشق بچه بیارم اما همیشه ...

عزیزم اگر شوهرت خوبه 

بشین باهاش منطقی صحبت کن هرچی تو دلته بگو 

بعدش اگر ارزش داره تلاش کن زندگیتو بکن 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

اگر همسر سالمی داری

خدا رو شکر کن 

و سعی کن به بهانه های کوچک خودتون خوشحال کنید و تنوع ایجاد کنید 

حتما همسرت دوسِت داره عزیزم 

گناه داره ، سعی کن مهربون باشی باهاش

مگه چه دلخوشی زن و شوهر جز هم دارن ؟!

بچه هم میاد 

اتفاقا تو مادر مهربون و خوبی میشی 

زندگی سختی و آسونی پا به پا هم داره ...

میخوای حالت خوب بشه 

شکر گزار باش 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عزیزم اگر شوهرت خوبه بشین باهاش منطقی صحبت کن هرچی تو دلته بگو بعدش اگر ارزش داره تلاش کن زندگیتو بک ...

بهش گفتم میدونه احساسی ندارم میگه اگه میخوای سقط کن بدون بچه زندگی میکنیم

من ترسم اینه همیشه باحسرت نگاه کنه ب بچه ها

یا از من بدش بیاد بخودشم گفتم

میگه نه مهم اینه حال خودت خوب باشه😔

اگر همسر سالمی داریخدا رو شکر کن و سعی کن به بهانه های کوچک خودتون خوشحال کنید و تنوع ایجاد کنید حتم ...

آخه زوری نمیتونم حال خودم یا اونو خوب کنم که

تو میتونی باکسی که نمیخوایش از زندگی یابچه دار شدن لذت ببری؟😭 حتی رابطه هم بزور برام۱۰ساله زندگی برام جهنمه

هرچند آدم خوب و سالم

دلیل نمیشه آدم حالش خوب باشه که😭

آخه زوری نمیتونم حال خودم یا اونو خوب کنم کهتو میتونی باکسی که نمیخوایش از زندگی یابچه دار شدن لذت ب ...

میدونستی یک سری چیرها تلقین مثبت هست

الان هر چیزی که به مغزت کُد بدی, باور میکنه 

مدام بگو من خوشبختم 🪴

من شادم 🥰

من سالمم✋

من خوشحالم 🥳

بعد یک مدت ذهن و روح باور میکنه 

و‌به مغز دستور حال خوب میده 

حالا بیا مدام حرف های نا امیدی بزنی 

من بدبختم 😔

من کسی دوست نداره 🥺

من کسی رو نمیخوام 

...

اخساس بدی دارم ...

انقدر ذهن سریع باور میکنه و ادم نابود میکنه 

کلمات قدرت و انرژی دارند 

برای همین بزرگان  فرمودند 

حرف های زیبا و خوب بزنید ...

حالا امتحان کن 

عزیزم ...

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یک مثال بزنم ؟

الان به ترشی جات 

لواشک 

البالو 

ابلیمو‌

فکر کن 

ببین چقدر سریع دهن اب میفته 

مگر شما خوردی ؟

نه 

فقط بهش فکر کردی 

دیدی فقط با فکر ترشی ، دهن اب افتاد 

دیدی چقدر زود بدن واکنش نشون داد ؟

تو که نخوردیش 

فقط بهش فکر کردی .

حالا ببین وقتی فکر های خوب و تلقین مثبت ، کلمات خوب و به احساس خوب فکر میکنی و تمرین میکنی ، بدنت سریع واکنش خوب نشون میده 

متوجه شدی عزیز؟🥰

حالا فقط تمرین کن

برای یک مدت طولانی 

جوابش رو برام بنویس 

شکر گزاری و‌ تمرین تلقین مثبت ...

در ضمن شما ان شاءالله قراره 

ظهور اقای مهربون مون ببینی که از پدر و مادر به آدم مهربون ترند ...

آینده روشنه 

غصه چی میخوری ؟

عزیز جان 

نماز و ...بخون 

بندگی خدا 

قلب ارام میکنه و پر از محبت ...

یک مثال بزنم ؟الان به ترشی جات لواشک البالو ابلیمو‌فکر کن ببین چقدر سریع دهن اب میفته مگر شما خوردی ...

من حالم خیلی بدتر ازین حرفاس که خودمو گول بزنم احساس خول بودن بهم دست میده الکی بگم شادم درحالیکه مدام فکر مرگمم

خودتو بزار جای من

بهت میگن باید با این ادم ازدواج کنی باید ازش بچه بیاری

فقط شانس اوردم همسرم اونجوری نیس فشار بیاره میگه حق داری زندگیت زوری بوده دیگه بچه رو من زور نمیکنم😔

من حالم خیلی بدتر ازین حرفاس که خودمو گول بزنم احساس خول بودن بهم دست میده الکی بگم شادم درحالیکه مد ...

دلم براش سوخت 🥺

به خدا خود گول زدن نیست 

واقعیت 

میدونستی همین تن سالمت چقدر جای شکررررر داره 

دلم براش سوخت 🥺به خدا خود گول زدن نیست واقعیت میدونستی همین تن سالمت چقدر جای شکررررر داره

منم دلم میسوزه ولی خودمم حالم خوب نیس

من دوست داشتم اون زندگی شاد داشته باشه

اما این شادیو من نمیتونم بهش بدم

۱۰ساله دارم نقش بازی میکنم برای آدما که من خوبم زندگیم خوبه اوکیه دیگه کم اوردم این بارداری هم شد قوز بالاقوز