2777
2789
عنوان

تهران زندگی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 118 پست
قربونت بشم، تصورات شمارو من دارم زندگی میکنم😄😚شاید بتونید گوشت و تخم مرغ این قیمتی پیدا کنید ولی و ...

حرفتون درسته 

ولی خب بذار من ادرس بدم بیایب خرید کنید 

لباس را از حسین کوچولو یه فروشگاه معروف تو شکوفه بخرید بزرگ و معروف سرچ کنی میاد 

میوه هم که لب خط تهران 

مواد غذایی گوشت و... از فروشگاه کوروش از اوکالا اینترنتیه 

ساندویج خوب و با کیفیت و مناسب هم تو اسنپ فود ریخته 

لوازم خونه هم از ترب بگیر برات میارند 

دیگه چی میخواهی 🙂🌱

نه گوشت گوسفند گرم تنظیم بازار فقط به تهران و شایدم شهرای بزرگ بدند

من  که توی اصفهان همچین چیزی ندیدم.تنظیم بازار منجمد هست با قیمت کمتر.افق کوروش م گوشت داره نهایت 50 تومن کمتر از قصابی.پارسال یکی دوبار دیدم گوشت گرم قیمت کمتر که خب اصلا شبیه گوشت گوسفند نبود و رنگش زرشکی تیره بود تقریبا و سفت و نپز.بعیده هیچ جایی گوشت تازه گوسفند شبیه گوشت قصابی را که الان 750 به بالا هست را بدن 350.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما الان شهرستان زندگی میکنیم یه شهرستان کوچیکم هستیم خونمون 300 متر ایناس منم یه مدت گیر داده بودم بریم تهران و...

بعد رفتیم خونه یکی از اقواممون تهران خونه واسه خودش بود کلش 90 متر اصن ادم احساس خفگی میکرد تا دو قدم راه میرفتی میرسیدی تهش کوچولو بعد اپارتمانی مجبوری چقدر ساکت باشی بعد حتی صبح ساعت 7 هم تو ترافیک بودی من تاحالا توشهر خودمون ترافیک ندیدم

حالا ما بخوایم بریم تهران اون 90 متریم نمیتونیم بخریم

فهمیدم همین شهرستان بهتره 

البته به خودتم بستگی داره

ببین من تهران زندگی میکنم و خیلی به مهاجرت معکوس دارم فکر میکنم چرا ؟

کاربه گرونی ندارم وقتی من از سرکار با مترو برمیگردم خونه چون محل کارم از خونه با ترافیک یک ساعتو نیم رفت یک ساعتو نیم برگشت فاصله داره عملا به هیچ مرکز تفریحی نمیرسم یا برسم باید مجدد یه تایمی رو تو ترافیک باشم که بخام یه کنسرتی برم مثلا

قیمت خونه ها مثل هر شهر دیگه کشیده بالا پس نمیتونم بگم فقط تهران نه بستگی داره خونتو میدون آزادی بگیری یا اقدسیه یا جوادیه قیمتا متفاوته

مواد غذایی بستگی داره از کجا خرید کنی یه فضایی به اسم میدون تره بار داره که همچی لازمت بشه داره و قیمتا نه خیلی بالاس نه خیلی پایین اما کیفیت مواد غذایی از تره بارها قابل قبوله ممکنه چون خرید از مغازه هم نیس دلتو بزنه کیفیت یه محصولی

از لحاظ پزشکی ولی قابل قبوله من هر موقعه کار پزشکی داشتم دسترسیم به دکترا راحت بود

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

حرفتون درسته ولی خب بذار من ادرس بدم بیایب خرید کنید لباس را از حسین کوچولو یه فروشگاه معروف تو شکوف ...

همه رو میشناسم و گاها ازش استفاده میکنم

ولی بازم میگم وقتی مجموعه خرج و مخارج ها حساب میشه از تصوراتمون خیلی بالا تر میره مخصوصا غولی به اسم اجاره خونه در تهران

من حتی فروشگاه حسین کوچولو رم میشناسم،ولی ادم نمیتونه همه نیازهاشو از اونجا تهیه کنه که

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

اینم بگم من چون گوشت چرکرده استفاده دارم بچم اصلا گوشت تیکه دوس نداره و نمیخوره خبر از قیمت گوشت ندارم بیشتر چرخکرده  از شهروند میخرم که امادس تو ظرفای یبار مصرف

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

تنظیم بازار اینجا گوساله منجمد میده ۴۵۰اختلاف خیلی زیادی هست بین قیمتا

حتما تو کیفیتش تفاوتی هست. ما عید گوشت گوساله تنظیم بازاری گرم خریدیم کیلو ۳۳۰ بعد انقدر سیاه. دور از محضرتون انگار گوشت خر بود اصلا نمیپخت.

بعضی مواقع میبینی گوشت گاو رو میارن میفروشن. خب گوشت گاو ۵_۶ ساله فرقدمیکنه با گوساله ۱_۲ساله

حتما تو کیفیتش تفاوتی هست. ما عید گوشت گوساله تنظیم بازاری گرم خریدیم کیلو ۳۳۰ بعد انقدر سیاه. دور ا ...

اینم درسته ولی کلا بعضی از شهرها همه چی گرونه و تورم بیشتری داره به نسبت

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

تهران منجمد گوساله ۳۷۰ تومنه

🤦‍♀️برعکس شده ،،پایتخت ارزونتر از همه جا

حتی شیرازم از این خبرا نیست

جریان اوکالا که ازش صحبت میکنید چیه؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.