2777
2789
عنوان

تهران زندگی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 118 پست
نه گوشت گوسفند گرم تنظیم بازار فقط به تهران و شایدم شهرای بزرگ بدند

نه ما شهر کوچیکیم بابام یکی دوبار از افق کوروش گرفت تنظیم بازار همین کیلویی 300 400 واقعا اصلا گوشت نبود مزه همه چی میده جز گوشت بافتش مثل پنبه بود تو دهنت پودر میشد

دیگه داد ما دراومد باز از قصابی میگیرن قصابیم کلیویی 800 ایناعه ولی حداقل با کیفیته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم به روحیه هر کس بستگی داره.من بشخصه اصفهان را با جایی عوض نمیکنم چون تمیزی و نظم و طبیعطش برام خیلی مهمه.از نظر آزادی پوشش برای من اکیه در حدی که میخوام ولی خب آب و هواش داره بد میشه آلودگیش زیاد شده.من از شلوغی و ترافیک و مدت زیادی در مسیر بودن متنفرم برای همین تهرانو نمیتونم تحمل کنم.حتی مرکز شهر اصفهان را هر ازگاهی برای تفریح دوست دارم ولی نمیتونم داخلش زندگی کنم بابت ترافیک و شلوغی.

حجاب آزاد در حدی آزادی هس ک تو پارک دختر پسرای کم سن و سال دارن معاشقه میکنن 

آلوده و ترافیک هس واس همین داشتن موتور لازم و ضروریه

مواد غذایی از شهرستان ارزون تره ب نظرم چون ما میریم فروشگاه های تخفیف دار یا عمده فروش ها خرید کلی میکنیم

اجاره خونه خیلی بالاست . امنیت خیلی کمه الان ک خفت گیری و طلا و گوشی دزدی زیاده.کسی کاری با کسی نداره چندین ساله تو این ساختمون ک تک واحدی هستم اصلا سلام علیک ندارم با همسایه ها 

بستگی داره ب خودت من خودم یکی دو روز بیشتر تو شهرستان نمیتونم بمونم حالا دخترخالم ک شهرستانه از تهران متنفره 

ببین فقط بدو بدو خونه مث قفس تراااااافیکیعنی براکسی شاغله نصف عمرش تو ترافیک‌و رفت آند میگذره اعصاب ...

خونه مثل قفس واقعا درسته... که همون خونه ها کلی قیمتشه

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

اینجا گوشت گرم گوساله ۴۵۰ یا ۴۸۰ هست نهایتش

عه😖شما کجا هستین؟

گرم گوساله اینجا ۶۰۰

ولله که روا نیست،باید شهر زندگیمو عوض کنم🙁

البته اینجا به صرف توریستی بودن همه چی نجومیه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.