2777
2789
عنوان

تهران زندگی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 118 پست

حالا این قیمتا و هوا و ....همه به کنار

ولی استارتر باید بیاین از نزدیک ببینین باهاش سازگار هستید یا نه

مثل همه جای دنیا بد و خوب داره

و به نظر من خوباش خیلی زیاده 

شهربه که عمیقا دوسش دارم و فک نکنم جایی تو ایران باشه غیر از تهران که بتونم توش زندگی کنم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی جاهاش گیرمیدن

حتما حاشیه ی شهرند

مرکز شهر مثل تمام کشور ، دیگه قانونی واسه حجاب وجود نداره

هرکس هرجور میخواد میچرخه

کسی هم جرات حرف زدن نداره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
کاش اینطور که شما میگفتین بود !!هفته ای یه تومان واسه چهار قلم میوه میدیم

من تقريبا همه شهر هارو رفتم مثلا اصفهان بهتره از نظر قیمت ولی شیراز واقعا میوه و مواد غذایی واقعا خیلی گرونه دیگه بستگی داره از کجا بخری و چی بخری

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

منم تهرانم باید بگم درسته به قول اون کاربر موادغذایی

اینجا به نسبت بقیه شهرا ارزونتره

مثلا تهران یه خیابون داره کلا خواربار فروشیه اسمش انبار نفت هست قیمت ها ازجاهای دیگه بهتره

درسته گوشتم تنظیم بازاری هست به قیمت ۳۰۰ خورده ای که من از هایپربزرگ نزدیک خونمون میخرم 

فقط اجاره خونه بالاس،شلوغی وترافیک داره

وگرنه کار،تفریح،امکانات همه تهرانه 

10 ساله تهران زندگی میکنم قبل سه تا شهر دیگه هم زندگی کردم تهران رو به اجبار برای کار اومدم شهر شلوغ و آلوده ایه پر از سرو صدا و بدون آرامش مردم همیشه دارن میدون و خسته ن تو مترو توی مسیرها همه خوابن صبح زود درمیان و شب خسته برمیگردن خونه ها حکم خوابگاه رو داره... اما محاسنش امکانات پزشکی و رفاهی زیاده کسی با کسی کاری نداره چون هیشکی هیشکیو نمیشناسه ..تفریحاتی مثل تئاتر وکنسرت و ..اگه اهلش باشی بیشتره..اما خب گرونی هم هست قیمت خونه و اجاره و اینا زیاده البته الان همه جا گرونیه 

مردمش هم چون مهاجرن نود درصدشون مال شهرها و روستاهای ایرانن پس یه فرهنگ خاص حاکم نیست مثل شیراز و تبریزو شمال و...

در کل من اگه میتونستم برم شهر خلوت و دورتر انتخابم قطعا تهران نبود 

خدایا راضیم به رضای تو
حتما حاشیه ی شهرندمرکز شهر مثل تمام کشور ، دیگه قانونی واسه حجاب وجود ندارههرکس هرجور میخواد میچرخهک ...

ماخودمون خانه اصفهان میشینیم اینجا و

ملکشهر اره کسی به کسی کاری نداره ولی

محله های دیگه شو دیدم گیرمیدن به حجاب 

خب این گوشتا رو فروشگاه ها میارن به این قیمت میدن تنظیم بازاری هست. تو قصابیا قیمتا بالا هست

تنظیم بازار اینجا گوساله منجمد میده ۴۵۰

اختلاف خیلی زیادی هست بین قیمتا

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

پس خوشبحالتونمحض این قیمتا هم که شده دارم کم کم به تهران علاقه مند میشم🤭

والا من اصلا دوس نداشتم و ندارم برم تهران واسه زندگی

حالا فکر کن کار ک پره

ارزونتر از شهرستان هست 

نظرم عوض شد 

اگ واقعیه 

ببین فقط بدو بدو 

خونه مث قفس 

تراااااافیک

یعنی براکسی شاغله نصف عمرش تو ترافیک‌و رفت آند میگذره اعصاب نمونه براشون

تهران فقط برای پولدار مث دایی شوهرمن‌ک الهیه میشبنه خونه۳۰۰متری

آخره هفته میره میگون ویلاش ریلکس میکنه برمیگرده

بداماهیچی ندارا بدردنمیخوره واقعا

والا من اصلا دوس نداشتم و ندارم برم تهران واسه زندگیحالا فکر کن کار ک پرهارزونتر از شهرستان هست نظرم ...

بیا با هم بریم🤭

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.