2777
2789

دم اذان در حال دعاکردن ی لحظه رفته بود تو خواب و بیداری از مراسم عرفه از حرم حضرت ابالفضل داشتن برمی‌گشتند هتل توی ون در حال دعا بوده ک آقا دست مارو بگیر 

گفت کلا چند ثانیه بوده خواب نبوده کامل چشماش بسته بودن اما گوشاش صداهای اطرافیان و می‌شنیده 

ی لحظه چشاش بسته شده خودشو جلو ۶ گوشه دیده

ی آقایی با لباس سفید جلوشه دستشو دراز کرده سمتش اون بنده خدام سریع دستش اون آقا رو گرفته گذاشته روی سرش و بعد چشماش وا شده دیده توی ونه

گفت چهره ندیده اما ی انگشتر در نجف دست اون آقا بوده

بعد اون سفر همین ک برگشته بود ی حاجت خیلی بزرگم گرفته بود

خیلی براش سواله ..بنظرتون اون آقا کی بوده ؟

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوبار خواب و بیدار بودم چنین خوابی دیدم 

هر دوبارشم معلوم بوده کی رو دیدم....

خودش باید بدونه وقتی گفته آقا دست ما رو بگیر،منظورش کدوم آقا بوده ...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

سلام عزیزم حالتون خوبه ان شاءاللّه شاید مولا امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه السلام بوده باشند چون ...

سلامت باشین عزیزم

منم همین فکرو میکنم اما خب این اتفاق توی کربلا و بین الحرمین اتفاق افتادن بوده براش

من دوبار خواب و بیدار بودم چنین خوابی دیدم هر دوبارشم معلوم بوده کی رو دیدم....خودش باید بدونه وقتی ...

این چون چهره و ... رو ندیده نمیدونه

بعد نزدیک بین الحرمین بوده هنوز  دعا میکرده هردو اقا رو صدا میزده

سلامت باشین عزیزممنم همین فکرو میکنم اما خب این اتفاق توی کربلا و بین الحرمین اتفاق افتادن بوده براش

ان شاءاللّه خیر هست و بهترین ها رقم بخوره نمی‌دونم ولی درنحف یه نشونه است انگار