2777
2789
عنوان

ویروس جدید بچه ها کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 46 پست
همون آموکسی کلاو رو بده عفونت گوشش خوب بشه. اگه دیدی تا فردا ظهر بهتر نشد برای عصر نوبت بگیر.

اره شب دادم فردا هم میدم اگه دیدم اوکی نشد درست میگی میبرم معاینه کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم و بچم قبل عید گرفته بودیم خیلی حالمون بد بود مخصوصا پسرم سرفه هاش افتضاح بود سینه اش خیلی چرک ک ...

مممنونم ک گفتین دستتون دردنکنه خدامراقب همه بچه ها باشه

کلا عفونت گوش خیلی مقاوم هست و باید حداقل دو هفته بهش آنتی بیوتیک بدیگوشش و اطراف گوشش رو با روغن زی ...

اره کلاه گذاشتم روغن زیتونم میزنم براش حتما خیلی ممنونمممم

اگر دکتر آنتی بیوتیک داده ،بده بزار اثر کنه ...درجا با یه بار دادن که خوب نمیشه ...نترس ..فقط تبش رو ...

تب نداره فداتشم معذرت میخوان  سرفه خلطی و امشب گوش درد شدید امشب دادم آنتی بیوتیک دکتر فردا ظهر هم باید بدم یعنی یکم هم تاثیر نداره ک متوجه بشم رو ب بهبود؟

گلم منم بچه هامم ریه شون درگیر شدن یه هفته بیمارستان بستری بودن

کی گلم جدیدا منظورتونه؟با آنتی بیوتیک خوب نشدن چی شد بستری شدن میشه توضیح بدین گوش دردم بودگ

کی گلم جدیدا منظورتونه؟با آنتی بیوتیک خوب نشدن چی شد بستری شدن میشه توضیح بدین گوش دردم بودگ

آره 11 همین ماه تا 17 بستری بودن..مدام تب میکردن با پاشویه و تب بر هم پایین نمیومد مجبور شدم بستریشون کنم..آنتی بیوتیک تزریقی و سرم و اسپری و قرص میخوردن

دوستت بیماری زمینه ای داشت؟ چه علائمی داشت؟ چی شد که فوت کرد؟

ن بیماری خاصی نداشت اما ضعیف بود یکم کلا ویروس سرماخوردگی جدید گرفت زد ب ریه هاش بعد میگن روهاشم  درگیر میشه میره تو کما و تموم میکنه فقط ۳۳ سالش بود هنوز شک هستم خداراحمتش کنه 

آره 11 همین ماه تا 17 بستری بودن..مدام تب میکردن با پاشویه و تب بر هم پایین نمیومد مجبور شدم بستریشو ...

من تب نکرده سر فه های بد میکنه و گوش درد زیاد داره....انشاالله آنتی بیوتیکی ک دکتر داده زود اثر کنه دیدم بهتر نشد میبرمش بیمارستان سریع عکس میگیرم