سلاممامانا پسرم ۴ روز پیش سرفه خلط دار میکرد بدون تب و علامت دیگه ای بردم دکتر عمومی دو روز پیش همه جاشو معاینه کرد گفت عفونت نداره آنتی بیوتیکم نداد یسری دارو داد دیروز دیدم بهتر نشد وگفت یکم گوش درد دارم همون روز دکتر عمومی هم گفت گوش درد دارم گفت ن عفونت نیست امرزو بردمش فوق تخصص عفونی اطفال گفت گوش چپش عفونتش بالاست و چرک خشک کن خیلی قوی داد و از امشب بهش دارو هاشو دادن اما شب از گریه بلند شد خطرناک نباشه نرمش فردا بیمارستان ؟
اگر دکتر آنتی بیوتیک داده ،بده بزار اثر کنه ...درجا با یه بار دادن که خوب نمیشه ...نترس ..فقط تبش رو ...
تب نداره فداتشم معذرت میخوان سرفه خلطی و امشب گوش درد شدید امشب دادم آنتی بیوتیک دکتر فردا ظهر هم باید بدم یعنی یکم هم تاثیر نداره ک متوجه بشم رو ب بهبود؟
کی گلم جدیدا منظورتونه؟با آنتی بیوتیک خوب نشدن چی شد بستری شدن میشه توضیح بدین گوش دردم بودگ
آره 11 همین ماه تا 17 بستری بودن..مدام تب میکردن با پاشویه و تب بر هم پایین نمیومد مجبور شدم بستریشون کنم..آنتی بیوتیک تزریقی و سرم و اسپری و قرص میخوردن
دوستت بیماری زمینه ای داشت؟ چه علائمی داشت؟ چی شد که فوت کرد؟
ن بیماری خاصی نداشت اما ضعیف بود یکم کلا ویروس سرماخوردگی جدید گرفت زد ب ریه هاش بعد میگن روهاشم درگیر میشه میره تو کما و تموم میکنه فقط ۳۳ سالش بود هنوز شک هستم خداراحمتش کنه