2777
2789
عنوان

دیگه ناامیدشدم ازلاغرشدن چکارکنم

354 بازدید | 21 پست

حتی پودرهای معمولی وگیاعی دکتردادبهم حالت غش وضعف میده

اتهام انقدزیادنیست امااسترسم بالاست وقتی زنجبیل مخورم سیرم اما که خسته شدم مخام تویکهفته یک کیلوکم کنم

همه چی خریدم بی فایده تازه عیدچاقترهم شدم ۷۵بودم حالاشدم ۷۸

چکارکنم توعمرم من هفتادکیلو بودم دوسال این شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کلی زحمت کشیدم ۵کیلو لاغر شدم، فقط یکی دو ماه رژیمُ ول کردم  دوباره ۳کیلو اضافه کردم.یعنی فک کنم باید تا ابد ادامه داد!

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
من امروز یکیو دیدم که پنج شش کیلو چاق شده بود مخصوصا از ناحیه شکم می گفت شبا زنیان میخورم و البته با ...

بعدلاغرشد؟زنیان خیلی مگن خوبه 

من حتی دیدم اینجابازنجبیل هم لاغرشدن من یک هفته مخورم ول مکنم

مگه رژیم نمیگیری؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم کلی زحمت کشیدم ۵کیلو لاغر شدم، فقط یکی دو ماه رژیمُ ول کردم دوباره ۳کیلو اضافه کردم.یعنی فک کنم ...

کسایی ک استعداد چاقی دارن بخوان رژیم بگیرن باید تا آخر عمر رژیمشونو رعایت کنن وگرنه باز چاق میشن 

منم مثه تو بودم چندماه پیش شروع کردم رژیم گرفتم ۷ کیلو کم شدم دوباره خسته شدم ولش کردم هنوز ۵ کیلو دیگه مونده باید دوباره رژیم بگیرم

فقط بهت میگم راه ساده و راحت برای لاغر شدن وجود نداره اخرش گشنگی کشیدنه ولی باید تحمل کرد دیگه حالا این همه خوردیم چی شد

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

چطوری آخه من باشگاه ورزش هم نمتونم زیادکنم

منم امشب داشتم با خودم میگفتم از فردا بطور جدی باید برای لاغری تلاش کنم . حیف ک بمیرم و اندام دلخواهمو نبینم . منم خوراکم خیلی کمه اما خیلی تنبلم اصن تحرک ندارم . از بعد از زایمانم دیگه اصن لاغر نشدم الان نزدیک ۸۰ هستم 

این نیز بگذرد . . .