2777
2789
عنوان

چرا همچین دختری باید

395 بازدید | 22 پست

ذهنم درگیر کرده این موضوع

یه دوست دارم خیلی صمیمی هستیم 

خیلی خوشگل خیلی زیاد نازه همه بهش میگن خیلی خوشگلی تک دختره پدرش نمایشگاه ماشین داره 

خودشم از لحاظ قیافه اندام واقعا عالیه 

نمیتونم عکسشو بزارم صورتش حالت عروسکی داره چشم آبرو مشکی گونه داره موهاش مشکی لبای قلوه ای پوستش بدون هیچ لک وجوش درکل خیلی زیباس 

اما خواستگار درست حسابی نداره هیچ پسری بهش،پیشنهاد نمیده واقعا چراسوال خودشم هست

اما من با وجود اینکه پدرم شغل درست حسابی نداره خوشگلم نیستم یه عالم خواستگار دارم 

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

چون سطحش بالاست خیلیا جرئت نمیکنن بیان خواستگاریش 

نیاز به زمان بیشتری داره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

چون سطحش بالاست خیلیا جرئت نمیکنن بیان خواستگاریش نیاز به زمان بیشتری داره

چرا سطحش بالا 

دانشگاه نمیره سر کار نمیره

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عالمه مهم نیست ، اون یه عالمه ممکنه همشون چپر چلاق باشن، کیفیت مهمه. یکی میبینی یه خواستگار داره اونم عالیه با همون ازدواج می‌کنه . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
چرا سطحش بالا دانشگاه نمیره سر کار نمیره

باباي پولدار  تك دختر و دختر خيلي زيبا نكات مثبش زياده خيلي ها ميگن بريم بهمون نميدن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چرا سطحش بالا دانشگاه نمیره سر کار نمیره

پدرش وضعیتش خوبه چهرشم که میگی خیلی خوگشله، کلا آدمایی که قیافه خیلی خوبی دارن کمتر هم پیشنهاد دارن چون که اکثرا یا فکر میکنن منتظر یه کیس خیلی خوبن یا تو رابطن 

چند سالشه؟

اگه بره سرکار یا دانشگاه میتونه خیلی بیشتر توی جامعه باشه

بالاخره آدم باید دیده بشه یا کسی بیاد خواستگاری

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بعد دخترایی با این ویژگی ها به راحتی ازدواج نمیکنن. یا خانواده هامون اجازه نمیدن هرکس خواستگاری کنه .‌اصلا به دختر نمیگن . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
خوب شاید چون نه دانشگاه میره نه سرکار، کسی نمی‌بیندش که بیاد خواستگاریش

کلاس هنری خیلی میره

چون زرنگ نیست احتمالا روابط اجتماعی ضعیفی هم داشته باشه

اره خدای زرنگ نیست