2777
2789
عنوان

چرا همچین دختری باید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 22 پست
باباي پولدار تك دختر و دختر خيلي زيبا نكات مثبش زياده خيلي ها ميگن بريم بهمون نميدن

اینم یه حرفیه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منوهم وقتی دوستام میبینن یا فکر میکنن یه دوست پسر فاب دارم یا همه اینجورین خدایی چندتا خاستگار رد کردی و ... 

حالا نمیدونم واقعا در اون حده اونا میگن یا نه ولی واقعا خاستگار اونجوری خپب نداشتم به جز این مورد اخری که دارم باهاش اشنا میشم نمیدونم گاهی میگم شاید دلیلش اینه خیلی ارتباط نمیگرم باهاشون و گرم نمیگیرم 

شاید فک میکنن خودمو میگیرم 

شایدم دوستام اخلاقمو میبینن میگن خوبم 

خلاصع منم نمیدونم داستان چیه ولی حس میکنم یا در حد خودشون نمیبینن یا کلا از دخترای سرزبون دار بیشتر خواهان دارن

پدرش وضعیتش خوبه چهرشم که میگی خیلی خوگشله، کلا آدمایی که قیافه خیلی خوبی دارن کمتر هم پیشنهاد دارن ...

۲۲ کلاس هنری میره 

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

همه میگن اون که حتما دوست پسر دارهیکی به این خوبی رو زمین نمی مونهو در نتیجه هیچ کس جلو نمیاد....

اره واقعا خیلی خوشگل 

تیپ استایلش خیلی شیک امروزی هست 

هر کسی جرعت نمیکنه بره سمتش و چون خوشگل شاید بقیه فکر میکنن کسی رو داره

چون خوشگل عجب ترسی

۲۲ کلاس هنری میره

عه سنشم پایینه پس طبیعیه 

بالاخره شانس هم دخیله

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗