واقعا؟پس چی گفتن وام ازدواج امسالم مثل پارسال ۳۰۰؟
اره والا زودم بهشون دادن
خدایاااا💚قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اگ دهه هشتادی باشی اره ولی دهه هفتادو شصتپارسال 280بود امسال 380
اره ۱۹ سالش ۴۵۰ گرفته پسره ۳۵۰
خدایاااا💚قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
البته ببینید واقعا به صرفه هست امتیاز وامشونو بخرید یا نه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ما که برا خودم و همسرم خیلی اذیت شدیم تا واممون رو دادن
ولی پول هم نداشتیم جهیزیه بخریم
یا طلا بگیر بعداً تبدیل به پول بکن برای جهیزیه یا هرچی
از خانواده هم کمک بگیر
من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣5️⃣سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 😇.پرجنب و جوش 🚴 .حسابدار 🧮 .هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از نسخه قبلی خودمون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و آشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هات🙏👩❤️👨💛.