شانس آوردیم وام شوهرم زود واریز شد چون میخواستیم خونه اجاره کنیم باهاش و الا بی خانمان میموندیم🤣
اتفاقا ما هم مبخاستیم خونه بخریم باهاش
ولی خدا لعنتشون کنه انقد دیر بهمون دادن وام رو که خونه رو گرفتن ازمون
از اون موقع داریم در به در دنبال خونه میگردیم خدا نگذره ازشون
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هم نمیتونستیم بیشتر عقد بمونیم فقط با یه ماشین لباسشویی و تلویزیون رفتیم سر خونه زندگیمون
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خدایاااا💚قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
این چ کاریه ی پول اضافیم باید بده.منتظر میمونه برا وام خودش
خب دیگه در موردش تحقیق کنه اگه مورد خوبی بود قبول کنه چون میگه عجله دارم برا وام
اگه نداری کم وسیله بخر همسایه ام فقط در حد روزمرگی ودم دستی یع سرویس ۱۸چینی وقاشق چنگال ۱۸نفرخرید الان بعد دوسال تازه داره قسطی خرید میکنه همه چیزم خریده
چه بد 🥺من واممو ورداشتم برا خودم از اول گفتم نمیدمش جهیزیه بابام با پول خودش جهیزیه خرید
من هنوزم جهیزیه ندارم
واممون رو هم وقتی دادن بهمون که دیگه پولش به خونه نمیرسید
هیچ کاری نتونستیم باهاش کنیم