2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 88 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا؟پس چی گفتن وام ازدواج امسالم مثل پارسال ۳۰۰؟

اره والا زودم بهشون دادن 

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

درست میشه ایشالا

خدا کنه ان شالله 

درست شدنش خیلی صبر و انتظار میخاد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اگ دهه هشتادی باشی اره ولی دهه هفتادو شصتپارسال 280بود امسال 380

اره ۱۹ سالش ۴۵۰ گرفته پسره ۳۵۰ 

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

وام ازدواج کسی رو بگیریم دیگه برا خودمون نمیدن؟

اینو نمی‌دونم 

باز در موردش تحقیق کنه 

البته ببینید واقعا به صرفه هست امتیاز وامشونو بخرید یا نه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چون فروشم ی مبلغ بالای میخواد نمیصرفه

آره دقیقا 

ما که برا خودم و همسرم خیلی اذیت شدیم تا واممون رو دادن 

ولی پول هم نداشتیم جهیزیه بخریم 

پول جمع کن خرد خرد بگیر

یا طلا بگیر بعداً تبدیل به پول بکن برای جهیزیه یا هرچی

از خانواده هم کمک بگیر

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

همه جا از دم قسط میدن ک برو بردار

عزیزم نمی‌تونیم دیگه قسط بدیم چیزی ته کارتمون نمی‌مونه برا قسط کالا