ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
[QUOTE=381775761]خب اگه چیزایی که میگف خیلی بی ربط وابکی بود چی مثلا بهانه [/QUOTEمن یه پسر دارم تو ...
زمان ما (من خودم دهه هشتادیم) باز ی سختگیرایی از طرف خانواده بود ینی هرکاری هم میکردیم باااید مثلا رشته خوب میرفتیم نمره بالا میگرفتیم و استرس ایندمونو داشتیم حداقل ولی اینا رو خیلی بیخیال گذاشتن از الان هدفاشونم آسون و راحته واسه همین هیچ تلاشی نمیکنن براش و افکارشون هرجا میره جز هدف و درس و موقعیت
خطر اعتیاد و بیماری های جنسی و روحی روانی در کمین بچه هاس
اینا بخاطر بیش از حد آزاد بودن بچهای کم سن و سالم هستا فکر کن دختره دبیرستانیه شب ساعت ۱۲ میاد خونه یا دوستای اجتماعی میشن بعد رو هم فاز میگیرن خب معلومه وقتی دختر کم سن و سال پا میشه میره ویلا احتمال گول خوردنش زیاده حتی اگه هدفش این چیزا نباشه یا متاسفانه پدر مادرای این دوره بجای شناخت دقیق هم آبکی عاشق میشن بچه میارن بعد که به مشکل برخوردن همون بچه رو رها میکنن