به این سن رسیدم هنوز نتونستم یاد بگیرم چقد توش اب بریزم رقیق شد مجبور شدم بیشتر بذارم بمونه کلللل پوستم سوخته انقدرررر خارش شدید گرفته لعنتی هرچی روغن و کرم زدم فایده نداشته رو مچ تا انگشتای دستمم گذاشتم خشککککک اصن نابود شد پوستم
ماست سون خوردی باید غلظتش مثل ماست سون باشه بعدش هم یه دور حنا رو مثل لیف بزار رو پوستت تا کمتر خشک بشه
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30
ماست سون خوردی باید غلظتش مثل ماست سون باشه بعدش هم یه دور حنا رو مثل لیف بزار رو پوستت تا کمتر خشک ...
از لوسیون هم میشه استفاده کرد بعد شیو من خودم یقریبا یساله نوره میزارم قبلا ژلت بود سیاه و کبود میکرد رسما اما نوره معجزس هم پوست و سفت میکنه هم روشن فقط باید قلقشو پیدا کنی من شکر خدا تونستم مامانم که ۴۵سالشه هنوز نتونسته و هر بار میزاره میسوزونه خودشو 😂اونم مثل تو میکنه هر سری هم میگم باید مثل خمیر نسبتا شل باشه باز رقیق میکنه
یا روغن بنفشه بر پایه روغن زیتون هم خوبه بمالی روش
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲