2777
2789
عنوان

در و به روی پدرم باز نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 49 پست
به من جهازدادن ولی سیسمونی خدایی دیگه ظلمه توحق خانواده ی دختریکی بایداین رسماروجم کنه اون روزمادرشو ...

بهش میگفتی بایدی وجود نداره!

طبق قانون و شرع نفقه بچه با پدر هستش و الحمدالله پدر بچه م مهربون و باغیرته همه چی واسش میخره!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من بیشتر وسایل جهیزیه رو تا جایی ک در توان شوهرم بود گفتم بخره چون مرد باید بتونه زندگی جور کنه وگرنه چرا زن گرفت در کنارش خانوادم کمکش کردن الان برا سیسمونی به  خانوادم گفتم اصلا نمیخوام چیزی بدن چون بدم میاد از این رسم . خودمون میخریم پس انتظار برا این دوتا رو از خانواده دختر درست نمیدونم 

ولی اینکه میرین خونش بی احترامی میکنه و پذیرایی نمیکنه بده باعث سر افکندگی ادم جلو شوهرشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دوست نداره برید خونش شما چرا دایم پلاسید اونجا ولش کنید نه برید نه پشتش حرف بزنید

نمیدونم مجرد هستی یا متاهل.ولی دختری که ازدواج میکنه خونه مدرش میشه خونه امیدش خونه ارامشس که گاهی از زندگی متاهلی خسته میشه احساس میکنه میخاد ارامش بگیره میره خونه باباش،ادم احساس میکنه پشتوانه داره،مخصوصا برا دختر.ادم از پدر و مادر توقع نکنه از کی باید توقع داشته باشه منظورم فقط مالی نیس عاطفی و احساسی هم هس.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

والا من فقط اینجا شنیدم میگن پدر و مادر وظیفه ای ندارن ... خب برا چی بدنیا اوردن؟؟ حالا بچه های پرتوقع رو نمیگم و توقع بالا خوب نیست شاید نداشته باشن و خجالت بکشن ولی بلاخره گربه هم بچه شو تا یه زمانی ساپورت میکنه بعد رهاش میکنه 

میگن پدر و مادر هیچ وظیفه ای ندارن ولی از اونور از مادرشوهر و پدرشوهر توقع دارن 

مادرتون فوت شده عزیزم ؟؟ هرچند بعضی مادرای زنده هم چندان پشت فرزندشون نیستن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بهش میگفتی بایدی وجود نداره!طبق قانون و شرع نفقه بچه با پدر هستش و الحمدالله پدر بچه م مهربون و باغی ...

اینبارمیگم چون اگه بخوان بدنم راضی نمیشم گناه دارن پدرومادرم پیرن بدون هیچ حقوق بازنشستگی به زورجهازموجورکردن

من بیشتر وسایل جهیزیه رو تا جایی ک در توان شوهرم بود گفتم بخره چون مرد باید بتونه زندگی جور کنه وگرن ...

یه بار شوهرم پاشو خونه اون گذاشت من رفتم ازمون بدم هزار بار زنگ زد به شوهرت بگو بره خونش

اینبارمیگم چون اگه بخوان بدنم راضی نمیشم گناه دارن پدرومادرم پیرن بدون هیچ حقوق بازنشستگی به زورجهاز ...

باهمسرت مهربون و نرم باش تا به حرفت باشه و هر چی شما میخوای انجام بده،حرفهایی که بهت گفتم هم با تندی نگو با آرامش و لبخند ملیح به مادرش بگو تا دست از سرت ورداره

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲