2777
2789
عنوان

برادر خواهرم پشت سرم غیبت میکنن

148 بازدید | 13 پست

من جدا شدم شرایط خوبی ندارم آسیب زیاد دیدم اینا جفتشون خوشبختن و پولدار.جفتشون از من خوششون نمیاد میگن تو به ما چشم میزنی در حالیکه من سر نماز شبم دعاشون میکردم بقران .الان با من قطع ارتباط کردن ب گوشم رسوندن پشت سرم غیبت میکنن خیلی ناراحتم.من خودم تنهایی اجاره خونه و خرج بچمو میدم تو این گرونی .بخدا اینقد کار میکنم  شبا از خستگی خوابم نمیبره بعد اینا به جا کمک کردن مسخرم میکنن دلم گرفته کاش خدا صدام بشنوه

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منیکه دورم ازشون با شوهرمم از من غیبت میکننمادر من دوس نداره من از جایی روزی بخورم خواهر برادرام کور ...

خواهرم میگه تو شوهر نداری ب من حسادت میکنی .برادرم میگه تو بدبختی انرژی منفی داری نیا خونمون😭

خواهرم میگه تو شوهر نداری ب من حسادت میکنی .برادرم میگه تو بدبختی انرژی منفی داری نیا خونمون😭

کون لقشون عزیز دلم 

اینا ادم نیستن

منم یه سال فقط یه دونه مانتو تنم بود نداشتم بخرم

خواهرم میگفت مثل گداهایی 

هزاران بدی کرد من باز میرفتم و خونه شو دست گل میکردم چون پول گرفته بودم محبور بودم برم کار کنم

بعد خدا بلاهایی اورد سرش که الان آدم شده 

الان قدرمو میدونه و لاله میدونه آه من بوده

دلشاد هستم...💍

منم طلاق گرفته بودم 

بعد همین خواهرم میگفت تو ابرومون بردی تو خیلی الی و بلی  و هزاران تهمت

الان ۲ساله داره طلاق میگه میگیرم از شوهرم

خدا جا حق نشسته 

انشالله ازدواج موفق کنی یا از این دوتا قارچ سمی فاصله ابدی بگیری 

دلشاد هستم...💍

کون لقشون عزیز دلم اینا ادم نیستنمنم یه سال فقط یه دونه مانتو تنم بود نداشتم بخرمخواهرم میگفت مثل گد ...

نمیدونم چرا هر کی طلاق میگیره از طرف خانواده و مردم طرد میشه.خالم قبل ازدواج باهام خیلی خوب بود بعد طلاق دیگه حرف نمی زنه میگه نکنه بیاد بگه پولی چیزی بدید بهم .درحالیکه من از اونا هیچی نمیخواستم فقط محبت و احترام .دعاکن برام خدا به منو بچم کمک کنه عزیزم حقمو از اون دوتا ظالم بگیره منم دعا میکنم براتون خوشبخت باشید 

نمیدونم چرا هر کی طلاق میگیره از طرف خانواده و مردم طرد میشه.خالم قبل ازدواج باهام خیلی خوب بود بعد ...

شک نکن خدا با توو هس الان دل شکسته ای خدا صداتو میشنوه آه دلتو میده جواب بشین و تماشا کن شاید دیر جواب بده اما بلاخره جواب میده خدا جا حق نشسته جوش نزن 

دلشاد هستم...💍

کون لقشون عزیز دلم اینا ادم نیستنمنم یه سال فقط یه دونه مانتو تنم بود نداشتم بخرمخواهرم میگفت مثل گد ...

بمیرم برات مثل اذیتت کرده😭دلتو هیچوقت باهاش صاف نکن .منم هیچوقت با خواهر برادرم دلم صاف نمیشه حتی لحظه مرگمم باهاشون پر از کینه ام

بمیرم برات مثل اذیتت کرده😭دلتو هیچوقت باهاش صاف نکن .منم هیچوقت با خواهر برادرم دلم صاف نمیشه حتی ل ...

من با مادرمم دلم صاف نیس 

منو بدبخت که کرد مادرم کرد و الانم مادرم میخواست از خونه و زندگیم بدونه و زدم ریدم کسی که تو اوضاع بد با من نبوده تو خوشی منم نمیخوام باشن

خونه من همیشه درخدمت خواهر برادرهام بود

و مریض داریاشون  و هرچی 

بعد ما برشکست کردیم

همه دور شدن از ما 

یه خواهرم از دور گه گداری پول میداد برای خرجمون 

ولی بقیه نه کمک کردن و محبت سرشون بخورع

فهمیدم فقط خودم مهمم و فقط قدر خودمو بدونم 

الان دیگه انگار زن خان هستم با اینکه ندارم چیزی ولی محل سگ برای کسی نمیزارم

دلشاد هستم...💍

من با مادرمم دلم صاف نیس منو بدبخت که کرد مادرم کرد و الانم مادرم میخواست از خونه و زندگیم بدونه و ز ...

مادر منم خواهرم بیشتر دوست داره میدونی چرا؟چون بهش پول میده براش عیدی میاره، روز مادر میاره، خودشیرینی میکنه .من ندارم والا از این کارا کنم بعدم چ فرقی داره مادر من آخر آخرش میگه دخترم و پسرم.اخ هر چی بگم از بدی ها شون کم گفتم خدا خودش قضاوت کنه. اون زمان مادر من خیلی موافق طلاق من بود میگفت برگرد اون چیه.ولی خواهرم اگه با شوهرش دعوا کنه مادرم میخواد سکته کنه نکنه زندگیش خراب بشه ولی برای من مشتاق طلاق بود .😭حس میکنم سر راهی هستم.دنیا فعلا مال ایناس منم فقط باید حسرت و آه بکشم 

مادر منم خواهرم بیشتر دوست داره میدونی چرا؟چون بهش پول میده براش عیدی میاره، روز مادر میاره، خودشیری ...

تو فقط سعی کن حستو خوب نگه داری به چیز های خوب فک کنی 

کاری که ۳سال تو طلاق بودم

وقتی پیج های انگیزشی و مثبت فکر کنید   و کانال های قانون جذب رو گوش دادم و به درد خورد 

توام همه غم ها رو تا میتونی فراموش کن الکی خوش کن خودتو تا فراموشت بشن 

دلشاد هستم...💍