2777
2789
عنوان

لطفا بیا وباهام حرف بزن

296 بازدید | 37 پست

اصلا نمیدونم چجوری شخصیتم شکل گرفته 

اصلا نمیدونم چطوری تربیت شدم 

دیگه خودمو نمی‌شناسم باختم سوختم سوختم الآنم داره باد خاکسترمو اینور اونور می‌بره 

هیچ چیز از عشق و محبت نمیدونم انگار هیچ چیزی بلد نیستم گنگ ،غمگین ،گیج ،ذهن مشغول ...

اینو می‌دونم هیچ وقت نتونستم ازبچگی تابه الان بامادرم حتی یک بار از احساساتم حرف بزنم مثلاً بگم این رفتار دوست دارم اینجور بودن دوست دارم ...هیچوقت نشده بگه بیا حرف بزنیم یا بیا راز زندگی یادت بدم یا درد دل کنیم هیچی 

تایادم میاد کتک می‌خوردم آنقدر می‌خوردم که می‌گفت باتو باید بمیری یا من...

ازشانس بد من من هنوز زندم ،منی که زنده بودن هم برام زیادیه البته خدارو شکر هر لحظه میمیرم زنده میشم بلکه هر لحظه آرزوی مرگمو میکنم ،کاش فقط یکبار میمردم 

من هیچی بلد نیستم من موندم تو دنیایی که هیچی ازش نمیدونم من بلد نیستم تحمل کنم قوی باشم 

من بدترین نامه فکر کنید برام اتفاق افتادن ولی هیچکدوم منو تغییر ندادن 

من الان از همیشه خودم تنهاترشدم 

وبی کس ترین خودم ،بخدا من هیچکس ندارم حرف بزنم 

من دارم دق میکنم دارم میمیرم 

مثل یه آدم هستم که صورتم پرتف اطرافیانه هیچ جوره 

روی زندگی ندارم 

انگار وایسادم تو جاده زندگی تالین ماشینا لهم کنن 

تو خودم نمی‌بینم برم کنار یاخودمو نجات بدم

من هیچوقت پدرمادرمو نمیبخشم 

بخصوص مادرمو مادرمو مادرمو هزاربار مادرمو 

منو نابود کرد کاش منو می‌کشت ولی جسممو

چرا

چندسالته

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کاربری قبلیم میومدم اینجا تاپیک میزدم نفرینش میکردم همه میگفتن این چه حرفیه مادرته هاا

هیچکس تا تجربش نکنه درک نمیکنه هرجا بگی اول میگن تو دختر بده ای که اینجوری باهات رفتار شده متم تصمیم گرفتم دیگه نگم ولی

این حق من نبود💔

من مظلوم ترین و معصوم ترین و بی گناه ترین دختر بچه ی دنیا بودم قانع ترین آروم ترین💔💔

خدا ازش نگذره هیچ وقت تجربش نکردم مهر محبتو مادریو همیشه یتیم بودم همیشه تنها و بی کس بودم 

فقط میتونم بگم الهی خدا ازت نگذره بدذات بی احساس سنگ دل 

با کاربری قبلیم میومدم اینجا تاپیک میزدم نفرینش میکردم همه میگفتن این چه حرفیه مادرته هااهیچکس تا تج ...

چندتا بچه این؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

اهداف تعیین کنین و تلاش کنین برای رسیدن بهشون ،شما دانشگاه تون چیکار کردین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

با کاربری قبلیم میومدم اینجا تاپیک میزدم نفرینش میکردم همه میگفتن این چه حرفیه مادرته هااهیچکس تا تج ...

میفهمم 

یه جا میون غریبه ها گفتم راز دلمو 

گفتن دختر بده توبودی 

هیچکس نفهمید 

با خودم مدت ها کلنجار میرفتم میگفتم خدایا من چقدر عوضیم من چقدر پلید بد داتم باورم شده بود من بد ترینم 

کاش خدا می‌تونستم خودمون فراموش کنیم

اهداف تعیین کنین و تلاش کنین برای رسیدن بهشون ،شما دانشگاه تون چیکار کردین؟

میدونی اهداف برای شماهایی که تو زندگیتون حداقل یه زندگی نرمال یا نسبتا نرمال داشتین 

ماها فقط باید بمیریم بس 

من زاده شدم درس عبرت باشم منی که حتی مهر ماااااادر ندیدم چه. به هدف مرگم برای من زیادیه 

شقاوت سعادت انسان توشکم مادرش رقم میخوره 

من همون شقاوت بدبختم

میفهمم یه جا میون غریبه ها گفتم راز دلمو گفتن دختر بده توبودی هیچکس نفهمید با خودم مدت ها کلنجار میر ...

من به خالم گفتم به فامیلای نزدیکم گفتم به بابام گفتم

همه همه و همه گفتن نه مامانته خوبتو میخواد فلان

اینجوری شدم که خودم بعضی وقتا شک میکنم میگم نکنه من اشتباه میکنم 

بخدا که همش توی ذهنمه هرروز که میبینمش مثل فیلم میاد جلوی چشمام حرفاش رفتاراش کتکاش 

ولی هیچ وقت هیچ کس حرفامو نفهمید خیلی تنهام خیلی 

بعضی وقتا حس میکنم ی دختر کوچولوی پاک و بی گناه تو وجودمه با سر وضع خونی و زخمی داره زار میزنه و هیشکی بهش توجه نمیکنه 

چرا بهت گیر میده تو ک بزرگی از خودت دفاع کن

بحث گیر نیست بحث اینه که هیچوقت نمی‌تونیم مثل بقیه باشیم 

همیشه جنگ دعوا ،ناراضی بودن 

هیچوقت براش کافی نبودم ،هبچوقت پشتم نبود ،همیشع نبود یااگه بود کم بود ،حرف احساسی که هیچوقت هیچ جا جوابی نگرفته 

میدونی اهداف برای شماهایی که تو زندگیتون حداقل یه زندگی نرمال یا نسبتا نرمال داشتین ماها فقط باید بم ...

تو بچه دار شدی تاپیکاتو خوندم

همیشه فکر میکنم به اینکه بچه دار که شدم واسش میشم بهترین مادر دنیا انقدر بهش عشق میدم که روح زخمی خودم التیام پیدا کنه