2777
2789
عنوان

لطفا بیا وباهام حرف بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست
میدونی اهداف برای شماهایی که تو زندگیتون حداقل یه زندگی نرمال یا نسبتا نرمال داشتین ماها فقط باید بم ...

نه این افکار تفکر قیاس  اشتباه شما هست که فکر میکنین هیچکس غم و ناراحتی نداره فقط شما دارین و ناراحتین همه شاد هستن 

@ستاره038  

ستارا خانم هروقت اومدین وقت داشتین شما هم نظر تون بگین راجبع این تاپیک ،ممنون از شما.

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میدونی اهداف برای شماهایی که تو زندگیتون حداقل یه زندگی نرمال یا نسبتا نرمال داشتین ماها فقط باید بم ...

نه این افکار تفکر قیاس  اشتباه شما هست که فکر میکنین هیچکس غم و ناراحتی نداره فقط شما دارین و ناراحتین همه شاد هستن 

@ستاره038  

ستارا خانم هروقت اومدین وقت داشتین شما هم نظر تون بگین راجبع این تاپیک ،ممنون از شما.

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به خالم گفتم به فامیلای نزدیکم گفتم به بابام گفتمهمه همه و همه گفتن نه مامانته خوبتو میخواد فلانا ...

کسی نمی‌فهمه حق دارن نفهمن چون بخداااا نمیگنجه 

مگه تو شرایطش قرار گرفته باشی 

من پیش هیچکس جز پدرم وخواهرم گلایه نکردم 

فقط چون خودمم تازه بچم بدنیا آمده 

پرسیدم من چجوربود نوزادیم ازعمم گفت تو حتی شیر مادرتو نخوردی ،،،،،لامصب یه نوزاد چی میفهمه یعنی من بد ذات انقد دادم خراب بود شیر مادرهم نخوردم  ،تحمل نداشتم تاشیرشو بخورم شیرش‌ بیاد...

تو بچه دار شدی تاپیکاتو خوندمهمیشه فکر میکنم به اینکه بچه دار که شدم واسش میشم بهترین مادر دنیا انقد ...

من همیشه میترسیدم وازبچه متنفر بودم 

نه ازبچه بلکه میترسیدم خوب نباشم کافی نباشم میترسیدم حس منو تجربه کنه 

سخت ترین زایمان داشتم اما بقدری دوسش دارم وبهش‌ عشق میدم گاهی میگم یعنی مادرمم برای من این کارو کرده

کسی نمی‌فهمه حق دارن نفهمن چون بخداااا نمیگنجه مگه تو شرایطش قرار گرفته باشی من پیش هیچکس جز پدرم وخ ...

منم شیر مامانمو نخوردم خالم تعريف میکرد مامانت بهت شیرخشکم نداد تا گشنت بشه شیر خودشو بخوری داشتی طلف میشدی

بی لیاقت کاش هیچ وقت تو مامانم نبودی

من همیشه میترسیدم وازبچه متنفر بودم نه ازبچه بلکه میترسیدم خوب نباشم کافی نباشم میترسیدم حس منو تجرب ...

خوش به حالت بهترین فرصته 

من همیشه تصور میکنم بچمو بغل میگیرم و بهش عشق میدم ازش تعریف‌میکنم میگم من همیشه کنارتم عاشقتم هیچوقت تنهات نمیذارم و باهات قهر نمیکنم تو معجزه زندگیمی

شاید مسخره باشه ولی واقعا حالم خوب میشه حس میکنم کودک آسیب دیده درونم اینارو میفهمه

منم شیر مامانمو نخوردم خالم تعريف میکرد مامانت بهت شیرخشکم نداد تا گشنت بشه شیر خودشو بخوری داشتی طل ...

ماهروقت دعوامون میشد من بایه عالمه کتک که خورده بودم میرفتم به دست پاش می افتادم مامان منو ببخش منو حلال کن 

به بار مادرم بخاطر کتک های ناحقی که زدمعذرت نخواست یکبار نگفت ببخشید اینجا واقعا حق بچه ۷ ساله نبود اینجوری کتک بخوره بببخش

۲۴

هم سن منی

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

خب چرا تا حالا نیومدی باهاش حرف بزنی؟ چرا انقد به خودت سخت می گیری

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

خوش به حالت بهترین فرصته من همیشه تصور میکنم بچمو بغل میگیرم و بهش عشق میدم ازش تعریف‌میکنم میگم من ...

اره 

میفهمم 

من آنقدر تو تاریکی زندانی شدم که هنوز داخل اتاق تاریک نمیتونم بمونم 

یا آنقدر دستگیره در به سمت بالا فشار دادم تابازنشه که ازدستگیره در بدم میاد 

هروقت کتک می‌خوردم خودمو بغل میکردم روسرم دست می‌کشیدم وبخودم میگفتم تموم شد تموم شد گریه نکن 

خب چرا تا حالا نیومدی باهاش حرف بزنی؟ چرا انقد به خودت سخت می گیری

هه فکر می‌کنی نگفتم هزار بار گفتم مامان ببین چیکارم کردی ببین حالمو این بلاهارو سرم آوردی خواهرم حالش بد میشد ولی مادرم فقط قیافه می‌گرفت حتی نمی‌توانست ازخودش دفاع کنه فقط می‌گفت دروغ میگه 

نه متاسفانه

خب پس دیگه به گذشتت فکر نکن میفهمم چی میگی درکت میکنم زایمان کردی حساس ترهم شدی ولی با این روند ادامه بدی قطعا افسردگی میگیری 

از یه جایی به بعد دیگه پدر و مادر نقشی تو تغییر ما ندارن تو عاقلی و بالغ مطالعه کن برای شادی و حال خوبن تلاش کن که بتونی مادر خوبی باشی برای بچت