2777
2789
عنوان

طلب صبر

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 25 پست
میدونم خیلی برات سخته ،خدا خودش بهت صبر بده عزیزم یعنی فردا میری تشییع جنازه؟

نه امروز دفنش کردن

تو خاکه الان 

الهی براش بمیرم😢😢😢

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
خدا رحمتش كنه عزيزم چند سالشون بوده؟ مشكل قلبي داشتن ؟ بميرم براي دل مادرش

۲۰ ساله😭😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشكل قلبي داشتن

يا دارو يا چيزي مصرف كرده بودن

خواهرو برادر داره

خدايا به مامان و باباش صبر بده

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
نه امروز دفنش کردن تو خاکه الان  الهی براش بمیرم😢😢😢

ایشالا که جاش بهشته

خدا نکنه قربونت برم،این چه حرفیه

تقدیرش این بوده،تو که دوستش هستی و مطمئنن خیلی دوستش داشتی،براش بشین قران بخون،ایشالا که باعث ٱرامش دل تو و روح دوستت میشه

مشكل قلبي داشتن يا دارو يا چيزي مصرف كرده بودن خواهرو برادر داره خدايا به مامان و باباش صبر بده

یه پیش زمینه قلبی داشته

تک دختر بود

اسكارلت عزيزم نميتونم بهت بكم ناراحت نباش چون خودم ٢تا جون پشت سر هم دادم ٢١ساله ٢٩ساله اونم با ايست قلبي فقط ميگم خدا صبرمون بده همين من هنوزم سرخاك نميتونم واسشون فاتحه بخونم تو زبونم نميچرخه من با وجود روحيه قويم باختم يه جور كه همسرم با گريه من گريه ميكرد شده بودم ديونه ديگه اجازه نداد برم سرخاك چون از قبرستون ديگه ميترسم هرشب گريه ميكردم ميگفتم من فردا ديگه نيستم ميميرم خيلي خودمو باختم من دختري ام كه تو جمع اشكم در نمياد ولي روز هاي خاك سپاري من تو شوك بودم يا فقط جيغ ميزدم با خدا دعوا ميكردم اصلا خيلي بد شدم ولي با اين حال به مامان خودم و مامان هاي اون دوتا جوون اميد ميدادم جوري كه فقط ميگفتن سارا بياد پيشمون من دخترخالم وپسرعممو از دست دادم 

مشاور خانواده هستم ...سوالي اگر بود در خدمتم ❤️