faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 عنوان دیسک گردن 151 بازدید | 26 پست بیمار دیسک گردن داشتید ؟؟ که مهره هاشم جا به جا شده باشن کجا عمل کرده عوارضش چیه چقد بعد عمل باید استراحت کنهپیش کدوم دکتر عمل کردین؟یسال بود درگیرش بود دیگه دکترا گفتن باید عمل کنه 1404/02/20 | 17:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 علائمش چیه؟ سر شدن دست درد گرفتن گردن میگه گردنم آتیش میگیره
hmehromah عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 4075 گفتن باید عمل شه خدا بزرگه یکی از دوستان عمل کرده خواستید شماره بدم
ارتیستون عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 3525 دنبال دکتر خوب برای عمل میکردی یا میخوای تجربه های دیگران رو بشنوی ؟ من هم در پروسه ی عمل برای مادرم هستم دیسک گردن شدید داره و قراره تهران ی دکتر خوب مادرم رو عمل کنه
آرزووnic عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 3189 ن داداشم فیزیوتراپی بگو بکنه عمل خیلی بده...شوهر منم این مشکل داره سعی مکرده با فیزیوتراپی اب درمانی حلش کنه
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 خدا بزرگه یکی از دوستان عمل کرده خواستید شماره بدم پیش کدوم دکتر ما تهرانیم بیمارستان میلاد و میگن خیلی خوبهآدرس دکتر و میشه بگیرید ممنون میشم واقعا ❤️❤️و اینکه بعد عمل حالشون خوب شده؟
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 دنبال دکتر خوب برای عمل میکردی یا میخوای تجربه های دیگران رو بشنوی ؟ من هم در پروسه ی عمل برای مادرم ... هم دنبال دکتر و هم تجربه های دیگران چون گفتن مهره هاش جا ب جا شده و ی کوچولو خطرناکه بخاطر همین مامانم حالش خیلی بده
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 فیزیوتراپی بگو بکنه عمل خیلی بده...شوهر منم این مشکل داره سعی مکرده با فیزیوتراپی اب درمانی حلش کنه فیزیوتراپی میره ولی خیلی گردن درد داره نمیتونه تحمل کنه یساله دکتر هم میره ولی امروز گفتن که باید عمل شه
faty_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 97 دنبال دکتر خوب برای عمل میکردی یا میخوای تجربه های دیگران رو بشنوی ؟ من هم در پروسه ی عمل برای مادرم ... پیش کدوم دکتر انشالله میخان عمل کنن هزینه عملش چقدره؟
آرزووnic عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 3189 فیزیوتراپی میره ولی خیلی گردن درد داره نمیتونه تحمل کنه یساله دکتر هم میره ولی امروز گفتن که باید ... شهرستان عمل نکنه فقط تهران