2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دنبال دکتر و هم تجربه های دیگران چون گفتن مهره هاش جا ب جا شده و ی کوچولو خطرناکه بخاطر همین ماما ...

من بالای ده تا دکتر بردم مادرمو  

دوتا دکتر پیدا کردم که جزو چندنفر اول ایران هستن 

یکیشون کاشانه دکتر اسماعیل فخاریان بیمارستان نقوی کاشان عمل می‌کنه که نوبت گرفتن ازش خیلی سخته 

یکی دیگه دکتر افشین اسدی تو تهران که یکی از نزدیکان خود منو عمل کرده و بسیار عمل عالی انجام داده 

هیچ کدوم هم پولکی نیستن و اگر لازم نباشه اصلا عمل نمیکنن

فیزیوتراپی می‌ره ولی خیلی گردن درد داره نمیتونه تحمل کنه یساله دکتر هم می‌ره ولی امروز گفتن که باید ...

با عجله عمل نکنید به حرف ی دکتر هم اکتفا نکنید که بدید همون عمل کنه .

سر دیسک گردن ی دکتر ناشی که اتفاقا اسم و رسمی هم داشت نزدیک بود مادر منو فلج کنه 

با عجله عمل نکنید به حرف ی دکتر هم اکتفا نکنید که بدید همون عمل کنه .سر دیسک گردن ی دکتر ناشی که اتف ...

نه چند تا دکتر گفتن که باید عمل شه حتی گیو شریفی 

اول خواستیم پیش ایشون عمل کنه ولی میگن خود گیو شریفی اصلا بالاسر بیمار نمیره و یکی دیگه عمل میکنه

برای مادرتونم مهره هاشون جا به جا شده ؟؟

نه برای مادر من دیسکه جابجایی مهره نداشته 

شما مدارک برادرت رو یعنی MRI همراه گزارشش رو و نتیجه نوار عصب عضله و هر مدرکی رو که داری رو ببر به این دوتا دکتری که گفتم نشون بده حالا کاشان اگر سختته همین دکتر تهران رو ببر 

اگر برادرت قابل جابجایی نیست خودت مدارک رو ببر نشون بده و هرچی گفتن عمل کنید