2777
2789
عنوان

عشق ابدی 😂🦧😂🦧😂🦧

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 74 پست

دیکه برنامه ای که پرستو صالحی مجریش باشه مشخصه چی... من یکمشو اینستا دیدم حالم بهم خورد هم از قیافه هاشون هم تیپ و لباس های کاملا لختشون... مزخرفن 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من تو اکسپلور دیدم کاملشو تاحالا ندیدم ، فقط اونجایی که پسرا لخت شدن دخترا دستمالیشون کردن ... شرم نیابتی گرفتم تاسف برای تک تکشون مخصوصا دخترا که حاضرن تن پسرای غریبه و مزخرفو به راحتی لمس کنند تازه چند نفر از پسرا سریع دستشونو  اوردن کاور کردن جلوی پاشون که دیگه معلوم بود چه اتفاقی افتاده ... 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو اکسپلور دیدم کاملشو تاحالا ندیدم ، فقط اونجایی که پسرا لخت شدن دخترا دستمالیشون کردن ... شرم ن ...

واییییییییی نهههه 

واقعااا همچبن کاری کردن😭😭😭😂

وایییییی

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

واییییییییی نهههه واقعااا همچبن کاری کردن😭😭😭😂وایییییی

منم واقعا دوست ندارم دست به تن مرد غریبه بزنم .

ولی اونجوری هم نبود که دوستمون گفت .

فقط یکم بدن پسرا رو لمس کردن که ببینن میتونن فر مورد نظرشون رو حدس بزنن یا نه . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
واییییییییی نهههه واقعااا همچبن کاری کردن😭😭😭😂وایییییی

اره پسرا لباسای بالاتنشونو در اوردن صف کشیدن تا دخترا با چشای بسته لمس کنند بفهمن پارتنرشون کدومه !!

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

منم واقعا دوست ندارم دست به تن مرد غریبه بزنم .ولی اونجوری هم نبود که دوستمون گفت .فقط یکم بدن پسرا ...

😭😭😭😂😂🫠🫠

Well done😁البته امیدوارم معنی you bet درست تو ذهنم مونده باشه😁مفهوم تایید داره درسته؟

بله یعنی همینو انجام میدم

Cheers🤍

منکه رفتم همه قسمتاشو دیدم و دهنم باز موند چجوری ممکنه تو چندروز یکیو دوست پسر/دوست دختر بدونی و غیر ...

واقعا پول چی کار که نمیکنه😂😂😭😭😭