2777
2789
عنوان

مشکل ما بعد بچه دار شدن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خانومای گرم بیان بگن راز موفقیتشون چیه

بزرگترین مشکل ما همین موضوعه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سخته ولی من انقدر با همسرم بحث کردم هر وقت تو بخوای که نمیشه قرار گذاشتیم پنج شنبه شب....توام دو روز در هفته رو فیکس کن...بگو یهویی دوست ندارم باید از قبل آماده باشم...اون دو روز یجوری برنامه ریزی کن کمتر خسته باشه...بلاخره این مسئله رو باید مدیریت کرد بعد بچه...

کاش خانومای گرم بیان بگن راز موفقیتشون چیهبزرگترین مشکل ما همین موضوعه

نداشتن استرس گرمی خوردن از قبل ژنتیک گرم بودن دارن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

عزیزم رابطه که راهکار نیست برو کلاس ینی باهم برید کلاس وقت بزارید برا اینکه یاد بگیرین ذهن خودتونو م ...

عزیزم چی هفته ای ماهی؟ این وقتی استرس کار میگیره هر شب یا حتی روزی دوبار میشه، اگه هفته ای یه بار بود که من غمی نداشتم🙂

کلا به مشاور اینام اعتقادی نداره، خودم میرم پیش مشاور برا افسردگیم، هی میگه به دردیم میخورع؟ 😑

نداشتن استرس گرمی خوردن از قبل ژنتیک گرم بودن دارن

استرس ندارم،گرمی نمیتونم بخورم

بخدا خسته شدم به خانومای اطرافم حسادت میکنم سر این قضیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سخته ولی من انقدر با همسرم بحث کردم هر وقت تو بخوای که نمیشه قرار گذاشتیم پنج شنبه شب....توام دو روز ...

عزیزم اگه اینا حالیش بود، میفهمید و رعایت میکرد من الان خوشبخترین زن دنیا بودم، نه بهم خیاتی شده بود نه الان استرس میکشیدم، ولی شوهرم من میخاد همیشه در اختیار باشم، خودشم نه که قصد اذیت و زورگویی داشته باشه ها، میبینم از سختی کارشه، ولی منم اذیت میشم اینجوری

ببندش به سردیجات ولی خوب میگی گرمه اگه از استرس باشه روان اون ادم تاثیر میزاره و ب سردی و گرمی ربطی نداره  یا خودت رو تغذیه ات کار کن بچه خوابید تو ام بخواب گور بابای کار خونه 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …