2777
2789
عنوان

مشکل ما بعد بچه دار شدن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 86 پست
اگه زن سرد باشه مرد هر غلطی میتونه کنه دعوا سرزنش حتی خیانت ممکنه بقیه هم بهش حق بدن ولی اگه مرد سرد ...

واقعا این جریان خیلی رو مخیه...دوست من یه زنه اروم و صبور و خوشگل و مهربون و شاغل و همه چی تموم...تو دوران بارداریش یه کم بحث با شوهره داشته...بعد کاچی به عمل میاد اقاهه با یه خانوم دیگه لاس میزنه..بعد زنه به شوهره گفته بود این چه کاری بود وسط اون همه محبت و زندگی صادقانه که بهت داشتم؟شوهره گفته بود باهام بحث کردی اعصابم به هم ریخت و رفتم با یکی که اعصابمو اروم کنه!

خب اون زنم توی اون بحثا همیشه مقصر نبوده که...اگه اون میرفت با یکی از هفت ناحیه سلاخیش میکرد شوهره

قاشق نشسته
هدف ازدواج بچه اوردن هرکی بچه نیاره ک دیگ تکلیفش مشخص

شما متاهلی؟ ببخش میپرسم نظراتت خیلی عجیب و ناپخته است

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم و هنوز از نظراتم متوجه نشدی؟  خداروشکر مث شما دم به این تله ها نمیدم ک این روزگارم بشه

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

مجردم و هنوز از نظراتم متوجه نشدی؟ خداروشکر مث شما دم به این تله ها نمیدم ک این روزگارم بشه

آهان همون پس مجردی، ازدواج دم به تله دادن نیست اگر دو طرف همدیگه رو درک کنن و کنار بیان... مهم درک متقابلِ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

از هرکی بپرسی همینو بهت میگه هدف ازدواج بچه اوردنه اگه دروغ میگم نمیدونم وضعیت تاهلت چیه مجردی متاهلی کافیه ازدواج کرده باشی به شوهرت بگی بچه دار نمیشم فقط برو واکنشش ببین سریع طلاق میده یا چند سال به پات میمونه میبینه خبری نیست طلاق میده ک میره تو رده چندین سال یا زن دوم میگیرن تو انگار تو جامعه ایرانی زندگی نمیکنی

از هرکی بپرسی همینو بهت میگه هدف ازدواج بچه اوردنه اگه دروغ میگم نمیدونم وضعیت تاهلت چیه مجردی متاهل ...

خب دیگه از ادم اشتباهی پرسیدی و اطلاعات اشتباه داده، بچه داشتن یه بخشی از زندگی متاهلی هست ولی همه بچه ندارن و تمایل ندارن بچه داشته باشن

متاهلم...حدود ۱۵ سال ازدواج کردم و طبق توافقی ک با همسرم داشتیم و بنا ب شرایط تا پارسال فکر بچه نبودیم،نه طلاق گرفتیم نه خیانت کردیم نه باقی چیزهایی ک نوشتی

الانم باردارم هفته ۲۴

آهان همون پس مجردی، ازدواج دم به تله دادن نیست اگر دو طرف همدیگه رو درک کنن و کنار بیان... مهم درک م ...

این زندگی رویایی ک گفتی تو قصه ها اتفاق میفته هیچ زندگی مشترک بدون مشکلی وجود نداره اتفاقا ازدواج دم به تله دادنه چرا؟ چون تو دیگ برای خودت نیستی وظیفت بچه داری و شوهر داری برو مطالعه کن بعد از زایمان چ بلایی سر بدن زن و اعصاب روانش میفته.  من به این نتیجه رسیدم مرد بخاطر رابطه جنسی محبور ک ازدواج کنه ولی خیلی از زنها نیاز جنسیشون اینقدر کمه ک راحت میتونن قیدش بزنن و نیاز به ازدواج پیدا نکنن. نظر من اینه اینایی ک میرن ازدواج میکنن رویا بافی میکنن دربارش تا روز ازدواج فقط لباس عروس تو ذهنشونه و حقیقت های بعدش نمیبینن نظر اخر اینه تو این جامعه به این کثیفی دیگ مرد خوبی پیدا نمیشه شما پیدا کردی سفت بچسپش

این زندگی رویایی ک گفتی تو قصه ها اتفاق میفته هیچ زندگی مشترک بدون مشکلی وجود نداره اتفاقا ازدواج دم ...

فکرکنم اطراف شما اینقدر ازدواج تیره و تار تعریف شده و واست بزرگ نمایی شده همه چی

در هر صورت موفق باشی

خب دیگه از ادم اشتباهی پرسیدی و اطلاعات اشتباه داده، بچه داشتن یه بخشی از زندگی متاهلی هست ولی همه ب ...

من از ازدواج پدرمادرم ضربه روحی دیدم از ازدواج اطرافیانم چیز خوبی ندیدم از ازدواج های تو شهرمون چیزای خوبی نشنیدم این زندگی منه انتظار داری باور کنم همچین چیزی ممکنه؟

من از ازدواج پدرمادرم ضربه روحی دیدم از ازدواج اطرافیانم چیز خوبی ندیدم از ازدواج های تو شهرمون چیزا ...

میتونی باور نکنی من دروغی نگفتم، اصراری هم ب باور شما ندارم... زندگی خودم و دارم

فقط میدونم اینکه آسیب دیدی دلیل خوبی برای دیدن یک بُعدی زندگی متاهلی نیست

واقعا این جریان خیلی رو مخیه...دوست من یه زنه اروم و صبور و خوشگل و مهربون و شاغل و همه چی تموم...تو ...

دقیقا هیچوقت عدالت رعایت نشده درمورد مازنا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``