ستاره_مشرقی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 12892 عنوان دلت برای چی تنگ شده 139 بازدید | 22 پست من دلم برای لی لی بازی کردن تو کوچه.خاله بازی.یخمک و آلاسکا خوردن- برای کلیپس و دامن چین دار و جوراب توری تنگ شده خدایا راضیم به رضای تو 1404/02/20 | 10:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selenophilia عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 11076 برای کراش زدن 😂😔 هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
kindman2 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 7920 دلم برا خودم 🙄🤣 کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
weiirdo عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 17332 برای بهترین دوستای مدرسم، مدرسه هامون عوض شد و چهار پنج سال بعد ارتباط قطع شد 9teen ── .✦
viria عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2040 برای دایی کوچیکه ای که داداش صداش میکردم آجی مهسا صدام میکرد😅💔۵ روز دیگه اولین سالگردشه.... در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️
nafasxxx عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1058 دلم برای ابتداییم تنگ شده بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آیندهِ باشه...🌱🦋
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17778 برای خواب بدون دغدغهجمع شدنامون خونه مامان بزرگم ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
haniiiss عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1000 کودکی خودم و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11782 برای پیجوندنای دانشگاهکافه بهشتتقلب کردنیا اون حس اول اشنایی با شوهرم ک هنوز ازش خجالت میکشیدم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
hhanttdi عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1624 هیچوقت دوران طلایی نداشتم که دلم براش تنگ بشه فقط دلم واسه عشقم تنگ میشه کاش زود تر بیاد
عاشق_امریکا عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1748 واسه امیرضا اکسم واسه داداشم مهاجرت کرده واسه بابا علی پدر بزرگمه فوت کرده گویا مرا برای وداع افریدند