2777
2789

بچه ها هر بار برنج کته ای درست میکنم یا زیادی اب میریزم شل میشه یا کف کتم میسوزه بنظرتون چطوری درستش کنم مدام در حال همزدنشم که نسوزه از ده تا برنج ابکش بیشتر زمان میبره برام برخلاف بقیه ولی میبینم بقیه اب میریزن روش میرن تا نیم ساعت بعدش میان سراغش میشه راهکار بدین

نباید هم بزنی خو🤣مگه آشه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برنجت ایرانیه و تازه هم نیس هر چندتا برنج میریزی ی پیمونه اضافه آب بریز نمک و روغن بریز زیاد هم نزن.

ی بار اولش ی بارم آخرش میخواد آبش کشیده بشه هم بزن دور قابلمه رو با قاشق جمع کن وسط ک نچسبه 

زیرشم وقتی دم گذاشتی خیلی کم کن یا شعله پخش کن بزار

ببین برنجتو با آب ولرم بشور بعد ک ریختی تو قابلمه در حد ۲ سانت روی برنجت آب باشه یا یه بند انگشت . نمک بزن 

وقتی دیدی داره میجوشه روغن بریز هم بزن زیرشو کم کن درشو یه وری بذار . آبش ک کشید شله پخش کن بذار درشو بذار تمام  زیرشم کم کن 

بعد از یه ربع ی هم کوچولو بزن اگه دیدی برنجت زنده س و سفته نصف استکان اب بریز بذار ی ده دقیقه هم بمونه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من برای برنج هندی

هر پیمانه برنج دوپیمانه اب میریزم  اولش شعله رو تقریبا زیاد میکنم

بی نمک باشه له میشه زیادی هم بزنی هم همینطور

روش که حباب به وجود میاد  زیر قابلمه از اون دمکن فلزی ها بزار شعله خیلی کم 

میشه دلبرانه بنگری...!؟

اندازه یه قاشق غذا خوری روغن و یه چای خوری کمتر نمک برنج هم دوسه بار آب بریزی دستت میاد اندازه یه بند انگشت بیشتر بعدم زیرش زیاد کن درش رو نزار آبش تموم شد دیدی بازم خامه یکم دیگه آب بریز بعدم زیرش کم کن و تمام بعدم سرش بزن اگه دیدی خشکه یا خام یه کوچولو آب و روغن بعد دیگه دستت میاد 

اندازه یه قاشق غذا خوری روغن و یه چای خوری کمتر نمک برنج هم دوسه بار آب بریزی دستت میاد اندازه یه بن ...

منظور از بند انگشت چیه همینو نمیفهمم😂😐

منم انگشتمو میزارم که ببینم اوکیه یا نه ولی بازم گند میزنم

من هرچند پیمانه که برنج بزارم چه ۱پیمانه چه زیاد یه بند انگشت ازبالای برنج اندازه میگیرم بعد نمک وروغن می ریزم درشومیزارم با شعله ملایم بپذه یه چند دقیق دیگه نگه میکنم ازکنار وقتی ابشو کامل کشید دمکنی رومیزارم وتامام