2777
2789
عنوان

همیشه برنج کته ایم میسوزه یا شل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج کته راحت ترین هست اتفاقا من هم تو قابلمه هم تو پلوپز عالی در میاد من برنج لنجون استفاده میکنم عطر بوش کل خونه را میگیره مثلاً با لیوان فرانسوی ما سه نفریم چهار تا برمیدارم با هفت تا لیوان آب اگه هشت تا لیوان بریزید شل میشه هفت لیوان یا هفت و نصفی کافیه اول خوب بزار آب بجوشه بعد برنج بریز قبل اش هم برنج یک ساعت خیس بخوره تو آبکش با آب ولرم.بعد هم روغن نمک بزن در بزار تا آبش کشیده بشه اگه تو قابلمه دمی بزار یک ساعت بمونه اگه تو پلوپز که خودش تایم داره

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
منظور از بند انگشت چیه همینو نمیفهمم😂😐منم انگشتمو میزارم که ببینم اوکیه یا نه ولی بازم گند میزنم

دو سانت .خط کش بذار 😅

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ببین عزیزم من برنج هندی که میدرستم هر پیمانه برنج یه پیمانه اضافه ترم اب میریزم

مثلا سه تا پیمانه برنج شیش تا پیمانه آب

یکم نمک و روغن

سرشو میزارم زیرشو کم میکنم بقول شما نیم ساعت چهل دیقه بعد نگاهش میکنم ببینم آبش خشک شده یا نه

ولی اگر همش بزنی با قاشق شفته میشه

با دسته قاشق یکم بزن کنار ببین زیرش آب مونده یا نه

یبار اینطوری درست کن نتیجشو بگو

این راهکار مادرشوهرمه که برنجاش عالیه چه کته چه آبکشی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

منظور از بند انگشت چیه همینو نمیفهمم😂😐منم انگشتمو میزارم که ببینم اوکیه یا نه ولی بازم گند میزنم

وقتی برنج وشستی انگشت اشارتو بذارروی برنج به همون میزان اب داشته باشه 

منم با بند انگشت گند میزنم ولی مامانم با بند انگشت درست میکنه عالی در میاد

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

2790
2778
2791
2779
2792