2777
2789

آره 

فوت اموات .. فوت مادربزرگم ... فوت پسر خالم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تاپیک هست حدود ۴۰۰ صفحه.درمورد خواب های صادقست

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
میشه بیشتر توضیح بدید لطفا ؟چجوری بود خوابتون ؟چند روز قبل بود ؟

خواب دیدم تو آسمون هستم و دارم از بالا  پسرخالمو تو ماشینش میبینم که تو جاده رانندگی میکرد  ... 

اتفاقا شب هم بود.... صدای کشیده شدن لاستیک روی آسفالت و شنیدم و انگار تصادف کرد ... سریع تر خواب پریدم و نشستم ..دیدم اشک از چشمام میاد ... دو هفته یا یک هفته بعدش درست یادم نیست ..پسرخالم تصادف می‌کنه و فوت میکنه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

یه تاپیک هست حدود ۴۰۰ صفحه.درمورد خواب های صادقست

لینکشو دارین؟

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

تجربیاتشون رو گذاشتن؟

بله همشون.خیلی جالبه.یه تاپیک دیگه هم هست اما قدیمیه.من هردوشونو خوندم.عالین

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
لینکشو دارین؟

بله.اگه میخواین تگتون کنم

خواب دیدم تو آسمون هستم و دارم از بالا پسرخالمو تو ماشینش میبینم که تو جاده رانندگی میکرد ... اتفا ...

چه عجیب 

خدا رحمتشون کنه 🌹🌹🌹🌹

خواب فوت مادربزرگ رو هم تعریف می‌کنید لطفا؟

بله.اگه میخواین تگتون کنم

اره لطفا

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

چه عجیب خدا رحمتشون کنه 🌹🌹🌹🌹خواب فوت مادربزرگ رو هم تعریف می‌کنید لطفا؟

ممنونم خدا اموات شما هم بیامرزه ... 

خواب دیدم مادربزرگم ساعت یازده و نیم شب حالش بده و پدرم رو صدا میزنه ... مادربزرگم با ما تو یک حیاط زندگی میکردیم ... فقط خودش اتاق داشت و از ما جدا بود 

دقیقا یک هفته بعدش همین اتفاق تو واقعیت افتاد ... ساعت یازده و نیم حالش بد شد و بردنش بیمارستان ... هیچوقت به خونه برنگشت 

چه عجیب خدا رحمتشون کنه 🌹🌹🌹🌹خواب فوت مادربزرگ رو هم تعریف می‌کنید لطفا؟

من خواب اموات زیاد میبینم ... یکی از خوابام عجیبه اگر خواستی برات میگم