2777
2789
عنوان

الان دلیل غمتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 75 پست
عاشق خانمی شدم که چند ساله باهم دوست معمولی هستیمنمیدونم چطور بهش بفهمونم که روش کراش دارم

چن سالشه؟ خب بهش بگین. 😁

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همین همیشه از خدا خواستم فقط یه تن سالم و زندگی روبراه داشته باشم برام کافیه

انشالله

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
یکسال ازم کوچکتره میخام غیر مستقیم یه شاخه گل قرمز داخل یه باکس هدیه همراه با یه دلنوشته بهش بدم

خوبه.. عالیه...

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

یکسال ازم کوچکتره میخام غیر مستقیم یه شاخه گل قرمز داخل یه باکس هدیه همراه با یه دلنوشته بهش بدم

من اگه مردی همچین کاری کنه اشک سرازیر میشه از چشام از خوشحالی... 🥲🥲💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔دلنوشته.. 🥺🥺🥺🥺🥺

چند گرمه. آن شالله که پیدا بشه

حدودا ۸ توکل بخدا نشه هم ب خدا گفتم حداقل یکی ک واقعا نیازش داره پیداش کنه ب ی زخمی بزنه

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

[QUOTE=405061602]من اگه مردی همچین کاری کنه اشک سرازیر میشه از

باور کن آجی یکساله دارم برا چهارشنبه همین هفته برنامه میچینم همین الان دارم به باکس گل و دلنوشته خودم نگاه میکنم

آجی دعا کن جفت وجور بشه

همه بهم میگن فهمیده دوسش داری و منتظره بیای جلو

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

[QUOTE=405061602]من اگه مردی همچین کاری کنه اشک سرازیر میشه ازباور کن آجی یکساله دارم برا چهارشنبه ه ...

انشاالله درست بشه... خدا کمکت کنه...

میره سرکار یکماه دیگه برمیگرده کم مشکلیه؟

دلتنگی اگر عاشق باشید بله سخته

[QUOTE=405061602]من اگه مردی همچین کاری کنه اشک سرازیر میشه ازباور کن آجی یکساله دارم برا چهارشنبه ه ...

انشاءالله به مراد دلت برسی ،مطمئن باش اون خانوم خیلی زودتر از اینا فهمیده بود که دوسش داری و منتظر بود که شما بری جلو حس خانوما هیچ وقت اشتباه نمیگه ،برات دعا میکنم 🤲🌺

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙