2777
2789
منم یه کیکه با عکس خودمون سفارش دادم یه کروات هم خریدم واسه خودمم تل میکی موس و نقاب خریدم که همون ش ...

ای جاااان .خوشبخت باشین خانومی.حالا من شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه.یکم مرخصی میاد .اون روز خونه نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو به همه گفتم یه جعبه کادو بگیر خوراکی های مورد علاقشو بخر بریز توش بده بهش کلی کیف میکنه مرد ...

عالی ترین ایده همینه😂😂😂

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خوش بحالتون عشق دارین😅😅😅😅 من هرسال به مامانم هدیه میدم❤ مامان هم یه عشقه دیگه...یه عشق که هیچ ...

منم قبل ازدواجم به مامانم کادو میدادم اونم به من کلی کیف میکردیم.الانم ولنتاین که میشه بهم اس میده میگه ولنتاینمون مبارک😍واسه من که هیچکس و هیچ عشقی نتونسته جای عشق مامانمو بگیره.من بچه دارم بشم باز عاشق مامانمم مطمئنم.انشاالله خدا همه ی مامان ها رو در پناه خودش صحیح و سالم حفظ کنه.آمین

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
منم قبل ازدواجم به مامانم کادو میدادم اونم به من کلی کیف میکردیم.الانم ولنتاین که میشه بهم اس میده م ...

چه خانوم مهربونی هستی😍

میدونی مامان یه عشقیه که از بدو تولد با اون عشق پروبال میگیری

اما همسر و فرزند عشقایی هستن که ساخته میشن و قطعا عشقی که باهاش متولد میشی غیرقابل فراموشیه

من ي ترشت و اسلش ست خريدم + جاسوئيچي خوشگل+ شكلاتاي ولن تاين + قاب عكس روميزي به همراه دو تا از عكسا ...

بابا باریک الله.چه قشنگ.خیلیییی خوش ذوقین.اصلا به فکر خودم نرسیده بود.تک تک چیزای که گفتی عالیه