2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر خوب من چی رو تحمیل کردم؟؟😳😳نظرمو گفتم

شمارو نگفتم گلم کلی گفتم منظورم اینه که نمیتونیم احساسات مردم رو نادیده در نظر بگیریم در مورد مناسبتها خیلیا دوس دارن این جشن رو بهانه واسه شاد بودن هرجی که باشه خوبه حس خوبی به ادم میده همه مردم جهان تو یه روز ابراز احساسات میکنن😍

من امروز رفتم ازلوازم قنادی یه قالب سیلیکونی بزرگ خریدم که حروف اسمشودرست کنم شکلات هم خریدم جعبشم خودم درست میکنم،یه ماگ سرامیکی براش خریدم اسم خودش وپسرمونو زدن روش(شوهرمن عاشق این چیزاس)واسه اون شبم مرغ شکم پروسالاد اندونزی وژله روز عشق میخوام درست کنم,

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
من به شما حس خیلی خوبی دارم  خیلی خانم مهربون ودوست داشتنی هستین 😘😘

ممنونم ساحل ارام عزیز و مهربونم چقدر لطف و محبتت زیاده😍😍  منم خیلی حس خوبی به شما دارم . 😍😍😘😘

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

منم یه کیکه با عکس خودمون سفارش دادم یه کروات هم خریدم واسه خودمم تل میکی موس و نقاب خریدم که همون شب بزنم تازه برف شادی و شمع بادکنک هم خریدم که حسابی سوپرایز شه  

تاریخ شروع رژیم  ۴/۱۰/۹۹🍀🍀وزن شروع ۵۷.....وزن هدف۵۰😍
من امروز رفتم ازلوازم قنادی یه قالب سیلیکونی بزرگ خریدم که حروف اسمشودرست کنم شکلات هم خریدم جعبشم خ ...

چه جالب  

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
ممنونم ساحل ارام عزیز و مهربونم چقدر لطف و محبتت زیاده😍😍  منم خیلی حس خوبی به شما دارم . 😍😍 ...

قربونت عزیزم  حقیقتو گفتم  تو هر تاپیکی میاین کلی انرژی مثبت میارین  انشالله همیشه موفق وشاد باشین 😘😘

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍