2777
2789
عنوان

با خیانت شوهرتون چیکار کردید❌

489 بازدید | 30 پست

خواهشن جوی نگید ... بگید چیکار کردید چطوری با خودتون کنار امدید ؟! شوهرتون پشیمون بود؟ چطوری فرصت دوباره به زندگینون دادبد؟! همش بهش شک ندارید توروخدا راهنمایی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو‌شکر‌همچین‌تجربه ای ندارم ولی نظرم اگه بچه نداری نبخش چیزی‌نیس‌که‌بشه فراموشش کرد

ببین بچه دارم ولی میخواستم جدا شم همه بهم میگن تو جامعه زیاد شده اصلا ن تنها ازدواج ها دیگ بدرد نمیخوره دوستی ها هم درست نیستن  اصلاا داریم به یجایی دیگ میرسیم به نظر من همه جا سمه 

عزیزم یک سال و شش ماه از وقتی که فهمیدم میگذره حالم خییییییییییییییییلی بد بود همه این سایت دیگه منو بی طاقتی هامو به خاطر دارن😔اما ....

اما گذشتم

من ته همه سیاهی هارو دیدم از عاشق شدن عشقم پدر بچه ام بگم ؟یا از رابطه جنسیشو.....‌..

گذشتم اما دیگه روش حساس نیستم بالاتر از سیاهی که رنگی نیست که 

اصلا رو کاراش تمرکز نمیکنم 

تمرکزم فقط رو خودم و پسرمه ولی با شوهرم هم بد رفتاری نمیکنم اما هرگز دیگه اون آدم سابق نشدم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم یک سال و شش ماه از وقتی که فهمیدم میگذره حالم خییییییییییییییییلی بد بود همه این سایت دیگه منو ...

منم عین توام  ی مادرم خسته خیلی خسته تازه ۷ ماه زایمان کردم داغونم ... ولیی ببین گاهی میگم لیاقتش اینکه منم تو اوج اعتماد بهش خیانت کنم ولی میدونی دلم برای پسرم میسوزه اون نباید مادر بدی داشته باشه