2777
2789
عنوان

با خیانت شوهرتون چیکار کردید❌

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 30 پست
هزینه اش زیاد ندارم وگرنه بشدت نیاز دارم

هر جوری شده برو اگر میخای تو این زندگی بمونی

بعد طی کردن یکسری مراحل

ریشه یابی میشه و ایشالا دیگه چنین چیزایی پیش نمیاد زندگی گاهی بهتر میشه اگر دو نفر بخوان کاری کنن

ببین بچه دارم ولی میخواستم جدا شم همه بهم میگن تو جامعه زیاد شده اصلا ن تنها ازدواج ها دیگ بدرد نمیخ ...

منم همینطور فکر میکنم 

میدونی من دلم یه زندگی تنهایی با پسرم رو می خواد بدون هیچ مردی .....آرزومه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت خیانتو نبخش حتی یک روزم نخواه که بمونی کنارش فقط برو بخشیدم و خیلی پشیمونه و کل دنیارو به پام ریخت دو سال گذشته روزی هزار بار به خودم لعنت میکنم که کاش رفته بودم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
منم عین توام ی مادرم خسته خیلی خسته تازه ۷ ماه زایمان کردم داغونم ... ولیی ببین گاهی میگم لیاقتش ای ...

عزیزم اصلا به تلافی فکر نکن فقط خودت بیشتر از قبل آسیب میبینی و روح و جسمت بیمارتر میشه 

پیشنهادم بهت اینه که رابطه ات رو با خدا قوی تر کنی 

ببین سجده های طولانی با ذکر معجزه اس معجزه.‌‌‌....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببین بچه دارم ولی میخواستم جدا شم همه بهم میگن تو جامعه زیاد شده اصلا ن تنها ازدواج ها دیگ بدرد نمیخ ...

تو جامعه زیاد شده دلیل نمیشه بقیه هم تکرارش کنن! یادتون نره خیانت یک انتخابه نه یک اشتباه

تو‌جامعه زیاد شده درست ولی عادی نیس که آدم درست هیچوقت خیانت نمی کنه به نظر من اگه بخوای به خاطر بچه هم‌ببخشی‌راحت نبخش! یه پشتوانه ای بگیر‌ازش‌که دفعه بعد اگه تکرار شد با خیال راحت بندازیش کنار مثلا من‌جات بودم‌خونه رو می‌گفتم‌به اسمم بزنه و‌حق طلاق و‌حضانت رو‌می‌گرفتم تا ببخشم 

برگشتیم بهم 

جنسی نبود خداروشکر،عاطفی بود

دلیلشم بچه هام و اوضاع اقتصادی خراب جامعه بود متاسفانه،ساده تر بگم پوووول بود ! 

آره شوهرم پشیمون بود

هنوزم یادش میفتم

صوت دارم ازشون،گاهی مجدد می ذارم گوش میکنم و خودمو زجر میدم،گریه میکنم ، داغون میشم،ذهنم پر از سوال میشه !

اما چه میشه کرد ، برای بعضیهامون فقط گزینه ی سازش روی میزه! 

چرا جدا نشدی تو تاپیکات نوشته بودی قراره جدابشی

من خیلی مشاور رفتم و فکر کردم

آسیبی که با جدایی به بچه ام میخود خیلی بیشتر بود.

من خیلی مشاور رفتم و فکر کردمآسیبی که با جدایی به بچه ام میخود خیلی بیشتر بود.

براهمین جاسوال برام بود اخه طلاق بابچه نیاز به تفکر عمیق و سنجش شرایط داره اما شماگفته بودی خرداد دیگه جدامیشم میخواستم ببینم چکارکردی اگه ادم بچه نداشته باشه بهترین راه جداشدنه چون ادم دیگه ادم سابق نمیشه ولی وقتی جدابشی شرایطت... دوروبرت ...عوض میشه ممکنه فراموش بشه از دل برود همان که از دیده برفت....اما با بچه مجبور به صبر وصبر وصبر.....

انشالا که روزگارت بهتربشه عزیزم منم شرایطم جوری بود که اگه بچه نداشتم حتما جدامیشدم خیانت نبود اما به حد خیانت سخت بود ولی خب چاره چیه اونا مدیون ماشدن اما ما مدیون بچمون نشیم  منمویه دفتر خاطرات ،😅

هروقت کم میارم پرمیشم میریزمش تو اون بعد پامیشم ادامه زندگی 

همینی که معتقدی و توکل وتوسلت زیاده خوبه میشه بگذرونی 

انشالا که معجزه بشه و شرایط و حالت عوض بشه 

من خیانت دیدم نبخشیدم بهش فرصت دادم چون دو تابچه دارم  قبلش هم خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه هام ازش گرفتم بعد با کلی التماس و خواهش و گریه و زاری و قسم جون بچه ها و......... راهش دادم تو خونه. 

الانم اصلا بهش اعتماد ندارم برامم مهم نیست بره خیانت کنه فقط، بی سر و صدا حذفش میکنم از زندگیم البته فعلا که سرش انداخته پایین چسبیده به زندگی و بچه هاش همه جوره. باز کی فیلش یاد هندوستان کنه خدا میدونه 

براهمین جاسوال برام بود اخه طلاق بابچه نیاز به تفکر عمیق و سنجش شرایط داره اما شماگفته بودی خرداد دی ...

درسته کاملا موافقم 

چه جمله قشنگی گفتی اونا مدیون ما شدن ما مدیون بچه هامون نشیم🥲

عزیزم ممنونم از دعای خیرت🙏💛

منم از خدا می خوام بهترین آدم ها سر راهت قرار بگیرن و بهترین اتفاق ها برات رقم بخوره🧡

در پناه خدا💖

منم میخوام همین کار کنم دفتر محصری رفتین چی گفتید چطوری قید کردید

باید بری دفتر اسناد رسمی برات تنظیم کنن و امضا کنین 

حتما یادت باشه بدون حق عزل باشه وبدون حق فرجام خواهی و حق اعتراض. با زمان نامحدود 

برا ماشین هم حتما قولنامه محضری تنظیم کنین امضا و اثر انگشت بزنین بعد خودکارشون بگیر با خودت ببر خونه دو تا ادم معتمد خودت بده امضا بزنن و اثر انگشت 

سند هم کامل باشه جوری که بتونی هر زمان ماشین توقیف کنی