2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب یا خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 137 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضع پدر مادر خودش و شوهرش خوبه ۵ ۶ تا خونه دارن

پیش خودم میگم اگه مادرم آنقدر برایش مهمه من خونه دار بشم یکی از خونه هاش رو ارزونتر بده به من ولی روم نمیشه بگم

من این کارو کردم دخترعموم ن بعدا پشیمون شد من حالا خونه باغ و ماشین داریم اون از مرکز استان رفت شهرستان چون اجاره زیاد بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیشه تهیه خونه رو بندازید گردن پدر دوماد اگر میگی وضعشون خوبه

وضعشون خوبه ولی برعکس فامیل ما اهل پس انداز نیست بریز و بپاش کردن مثلاً یه خونه بزرگ و عالی دارن ماشین لاکچری دارن ولی یدونه هست مال خودشه زمین و باغ هم شهرشون دارن اما نمیفروشن تا زندن

پیش خودم میگم اگه مادرم آنقدر برایش مهمه من خونه دار بشم یکی از خونه هاش رو ارزونتر بده به من ولی رو ...

من نظرم اینه که جهیزیه بخری اصلا بری خونه ای که مال خودتم باشه ولی وسایلت کم باشه از خونت خوشت نمیاد برو جهیزیه تو شیک بگیر پول بیشتر خونه رو بدی بعدن خونواده همسرت زبونشون درازه که جهیزیه نداشتی حالا تو هی بگو پول خونه رو ما دادیم

من اگه عقل الانم داشتم ۴ تیکه وسیله دم دستی میخریدم و پول جهیزیه کامل میدادم را کمک همسرم خونه میخریدم

نه اینکه الان توخونه مادر شور جنگ اعصاب گرفتم 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
به فامیل درجه یک خانواده عروس سکه طلا میدن؟

داماد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)