2777
2789

بز

تو ی زندگیم خیلی سختی کشیدم با سن کم،  درد کشیدم هزار بار دلم شکست بی مهری بی عدالتی بی پولی  تنهایی ناراحتی طلاق خیانت ولی با همه اینا خدارو کنارم دارم ازش نا امید نمیشم قوی و محکم ادامه میدم با کمک خدا همه چی درست میشه خدا جونم من فقط تورو دارما تنهام نزار🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومد لایکم کن

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

وقتی عکس میذارین چطور پاکش میکنینمن میذارم واسه پاک کردنش به مشکل میخورم و میگه ادرس یافت نشد

باید بعد تایید پاک کنی زیر ۳ دیقه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

تا اون تایید بشه خب یه ربع گذشته

خب تا تایید نشه ما عکسی نمیبینم و فقط برا خودت هست

بعد تایید که برا ما میاد باید پاکش کنی

@niniyar  

عکسشو بی زحمت تایید کنید