2777
2789
پارتنرم نیس هنوز

ادم یه مدلی ایه یکم  

بنظرم تا وقتی خودت مطمئن نیستی که رابطه اوکیی دارید دوستات و با دوستاش اشنا نکن چون چهار روز دیگه دیدی بهم نمیخورید و کات شد دیدن دوستات کنار خودش و دوستاش و شنیدن  اسنکه چیکار مسکنه با کیه کجاست از دهن دوستات خیلی سخته 

😔              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم یه مدلی ایه یکم بنظرم تا وقتی خودت مطمئن نیستی که رابطه اوکیی دارید دوستات و با دوستاش اشنا نکن ...

درسته‌

موافقم

نه اصلا اشنایی ایجاد نمیکنم

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

بنظرم زشته بپرسم چون میگه یعنی دختر به این سن همچین چیزی نمیدونه😐😂

اصلا زشت نیست خودت و راحت بروز بده  و راحت بپرس  پرسیدن از خود اون ادم باعث میشه خیلی سوتفاهم ها به وجود نیاد و بهتر بشناسیش  نمونش اینکه بعضی بچه ها فکر میکردن منظورش درخواست رابطه جنسی هست 

😔              

رابطه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

جالبه

بقیه 200 تا نظر متفاوت زیر 2 ثانیه گفتن
خود خدا هم اینقد چیزیو نمیفهمید

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

مثال مرغ و زده که یه عالمه جوجه میاره میگه خیلی بچه بیاری

نه عزیزم جوجه کشیدن یک اصطلاحه از زبان انگلیسی عامیانه هم وارد شده. پسرای دخترباز استفاده می کنن به معنی اینکه دوستات رو هم برای من و دوستام جور کن. یعنی دختر ها رو در حد جوجه می بینن که برای خودشون بکشن. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

ببین من معنی منحرفانه شو نمیدونم

ولی پسر داییم میگه جوجه کشی میکنه یعنی جوجه های پرنده هارو میفروشه😐

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...