2777
2789

رفیقاتو برای رفیقم جور میکنی؟ به جای ک. کشی هم استفاده میشه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم جوجه کشیدن یک اصطلاحه از زبان انگلیسی عامیانه هم وارد شده. پسرای دخترباز استفاده می کنن به ...

به خانومی که چند تا بچه هم داره میگن چه خبره جوجه کشی راه انداختی

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
منظورش چیه دقیقا؟من گیج شدم

یعنی مث دستگاه جوجه کشی که یه عالمه جوجه باهم به دنیا میاد خانم هم یه عالمه بچه به دنیا بیاره بعدم نمیدونم چرا تو نی نی سایت از خود طرف نمیپرسن میان میگن فلانی منظورش چی بود شوهرم منظورش چی بابام منظورش چی بود خب از خودش بپرسی که خیلی راحت تری

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

بدم اومد ازش🥲🥲🥲

نجسه ولش کن.  شک نکن زگیلیه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مردم چه پسرایی بزرگ میکنن، مرزهای هرزگی رو دریدن. بابا یکم پسراتون رو کنترل کنید😑

یعنی مث دستگاه جوجه کشی که یه عالمه جوجه باهم به دنیا میاد خانم هم یه عالمه بچه به دنیا بیاره بعدم ن ...

جوجه کشیدن الان به معنی رفیقات رو جور کن ترند شده. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بدم اومد ازش🥲🥲🥲

هرجورمعنی کنی حرفش خوب نیست

بایدبدت بیاد ازش

ودورشو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اره اما الان به این منظور استفاده نمی کنن. این ها که زن و شوهر نیستن

ممنون 

روشنم کردی از دنیا عقبم😅

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792