2777
2789
جوجه کشیدن الان به معنی رفیقات رو جور کن ترند شده.

عه

رفیقاشوجور کنه واسه رفیقای پسره؟؟؟

یابراخودپسره؟؟

دهه شصتیم حالا رل و کراش اینجافهمیدم،زمان مانبود

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بدم اومد ازش🥲🥲🥲

تورو هرکی دوست داری نرو سمت دوست بازی و رل و مانند اون جوونیتو چرا میخوای نابود کنی واسه زندگیت برنامه داشته باش باور کن انسان تنها باشه موفقیتش بیشتره آزاد تره 

وقتت رو تلف نکن پاشو و زندگیتو بساز تو میتونی اراده کنی هر چیزی میشه با مغرت برو جلو با قلبت نه 

موفق باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐چرا واضح حرف نمیزنیدیعنی چی که بترسممگه چیه

پسرا خیلی بی تربیت ان

مثلا دوستم با ی پسره رفته تو رابطه بعد پسره بهش گفته با زن مطلقه فامیل بوده و دستش ب ضریح رسیده 

خاکبرسر منظورش از ضریح آلتش بوده🤢🤢🤢🤮

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اینو رد کن بره احمق رو. 

چون که پسرا اعتماد به سقف گرفتن. 

علنا تو مجازی عکس دوستای دختره رو میزارن به دوستاشون میگن جوجه بکشید. 

مزخرف های بدرد نخور،لطفا به این آدم ها بها ندید. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بنظرم زشته بپرسم چون میگه یعنی دختر به این سن همچین چیزی نمیدونه😐😂

مگه مهارت زندگی این حرف که زشت باشه ندونی زشت اینکه نمیتونی تو ارتباط با آدما منظور و حرفشون بپرسی و اگر هم توهینی بهت شده باشه کاری به این مسئله نداشته باشی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
عهرفیقاشوجور کنه واسه رفیقای پسره؟؟؟یابراخودپسره؟؟دهه شصتیم حالا رل و کراش اینجافهمیدم،زمان مانبود

برای دوستاش. ولی کلا اینجور پسر ها تو کار کشیدن و کثافت کاری هستن! مثلا از اون طرفم شاید با دوستای دختر دوست خودشون هم ارتباط بگیرن. کلا در حال جور کردن دختر برای همدیگه هستن. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

یعنی مث دستگاه جوجه کشی که یه عالمه جوجه باهم به دنیا میاد خانم هم یه عالمه بچه به دنیا بیاره بعدم ن ...

اره ولی من روم نشد بپرسم گفتم با خودش میگه با این سنش نمیدونه 

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

برای دوستاش. ولی کلا اینجور پسر ها تو کار کشیدن و کثافت کاری هستن! مثلا از اون طرفم شاید با دوستای د ...

اإها بهرحال رابطه های نافرم میخان بدون خط قرمز

هرکی شد شد ،،،هول هستن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اینو رد کن بره احمق رو. چون که پسرا اعتماد به سقف گرفتن. علنا تو مجازی عکس دوستای دختره رو میزارن به ...

پسرا اینجوری شدن چون ما دخترا شلنگ رو روشون نمیگیریم.یه سری دختر هول فیلم گریه کردنشون به خاطر شوهر نداشتن رو میزارن اینستا، یه سری دیگه هم میگن مرد ذاتا خوشگل تر از دختران. بخدا خود ما اجازه میدیم اینا بهمون توهین کنن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

پسرا اینجوری شدن چون ما دخترا شلنگ رو روشون نمیگیریم.یه سری دختر هول فیلم گریه کردنشون به خاطر شوهر ...

آره همینطوریه. دختر رو در حد اشیا به حساب میارن. اونموقع اگر مثلا به دخترای امروزی بگی نظرت درمورد مثلا حرمسرا چیه،میگن وای چه کثافتی هست(چون قدیمیه بديش رو می‌فهمن) اما در مورد این روابط جدید، فکر می کنن خیلی خوبه مثلا برای یه پسر و دوستاش در حد جوجه حساب بشن.یعنی صرفا سرگرمی چند روزه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آره همینطوریه. دختر رو در حد اشیا به حساب میارن. اونموقع اگر مثلا به دخترای امروزی بگی نظرت درمورد م ...

واقعا فکر نمیکردم پسره همچین شخصیت مسخره و چیپی داشته باشه 

حالم بهم خورد

واقعا فکر نمیکردم پسره همچین شخصیت مسخره و چیپی داشته باشه حالم بهم خورد

خوب شد به هر حال شخصیتش رو فهمیدی ،احتمالا اعتماد به نفسش لایه اوزون رو سوراخ کرده. نر محترم. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آره همینطوریه. دختر رو در حد اشیا به حساب میارن. اونموقع اگر مثلا به دخترای امروزی بگی نظرت درمورد م ...

وای نمیدونم چرا با اینکه می بینن پسرا آدم حسابشون نمیکنن بازم میخوان دوست پسر داشته باشن یا خیلی هول شوهرن. کاش درک میکردم این حد نیاز رو. جامعه هم اصلا مردا رو سرزنش نمیکنه، اصلا هرکاری بکنن مصونن از انتقاد

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خوب شد به هر حال شخصیتش رو فهمیدی ،احتمالا اعتماد به نفسش لایه اوزون رو سوراخ کرده. نر محترم.

اره اعتماد بنفس که داره خداییش 

الان که دقت میکنم از اون مدل کاربلداس 😐