2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 39876 بازدید | 1657 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبود ص ۲

عزیزمـ شرمنده ص 5 اولش یه روایتی هست از شخصی رفته پیش امام

خب هر روز مدام بخون

اگر هم میخای از کسی پول بگیری روبروش که وایستادی سوره قدر رو از حفظ تو دلت میخونی قایمکی فوت کن سمتش بعدش ازش پول بخواه میده

کتاب زنان زیرک برای یاد گرفتن سیاست شوهرداریپی دی اف رو از گوگل دانلود کنید

گلم پی دی اف هر کتابیو خواستید دانلود کنید بخونید یادتون باشه صفحات اول و اخر و پشت کتاب رو بخونید اگر نوشته باشه« حق نشر محفوظ» یعنی ما اجازه نداریم رایگان از سایت ها یا کانال های تلگرامی و اینا دانلود کنیم و بخونیم مگر اینکه نویسنده یا ناشر راضی باشن احکامش هست اگر خواستید سرچ کنید 

گلم پی دی اف هر کتابیو خواستید دانلود کنید بخونید یادتون باشه صفحات اول و اخر و پشت کتاب رو بخونید ا ...

همین الان که اینو گفتید هم رفتم سایتش هم پی دی اف رو نگا کردم و چیزی در این مورد ندیدم😐

گلم پی دی اف هر کتابیو خواستید دانلود کنید بخونید یادتون باشه صفحات اول و اخر و پشت کتاب رو بخونید ا ...

ببین اگه راضی نبودن رایگان نمیذاشتن

من خیلی کتاب میخونم وقتی سرچ میکنم بعضی کتابا اصلا رایگان پیدا نمیشن خب این مشخصه باید هزینه پرداخت کنیم تا طرف راضی باشه

میخوام اینو بت بگم که بیماریت رو قبول کن.ببین من هیچوقت به خداگله نکردم،قبول کردم ک این بیماری جزیی ...

ممنون بابت این همه وقت که گذاشتی که تایپ کردی 

امیدوارم همیشه سلامتی همراه تو و خانوادت باشه 

شاید حق باتوعه باید باهاش کنار بیام و قبولش کنم 

ولی راسیتش میبینی میگفتی هر شب درد میکشیدی من دقیقا تو همچین حالتی هستم یعنی اگه به بیماریم فکر نکنم دردش منو به یاد خودش میندازه حتی شب تو خواب هم اذیت میشم نمیتونم بخوابم یا اگه میخوابم صبح حالم بده خیلی بد انقد که اگه خانوادم نباشن شاید یه چاقو بگیرم خودمو بکشم

اما همینجا نیت میکنم من اینو میپذیرم میگم شاید قسمت بوده شاید این درد بخشی از زندگیمه شاید باید باهاش کنار بیام 

شاید امام رضا منو طلبید که بیام شفامو ازش بخوام

صفحه 5 زبان بند خانواده شوهر رو انجام بده به نیت تک تکشونبرای شوهرتم دعاهای محبت صفحه 1و حرف گوش کرد ...

سلام اسی جون منم با پسری در ارتباطم خانوادش مخالفن پسره هم مراعات اونا رو میکنه فعلن در مورده من چیزی نگفته بهشون چون خانوادش ی دختری از فامیل رو براش در نظر دارن میگه نمیتونم تو رو خانوادم وایسم اول باید وایسم دختره شوهر کنه... 

منم میتونم این چیزا رو بخونم که هم دهن خانوادش بسته بشه و هم خوده پسره به حرفم بشه 

ما هر دو همو دوس داریم فقط موانع سر راهمون هست و پسره هم هنوز کامل سمت من نیست 

این چیزا رو بخونم جوابه واسم ؟

خدایا شکرت🙏
ممنون بابت این همه وقت که گذاشتی که تایپ کردی امیدوارم همیشه سلامتی همراه تو و خانوادت باشه شاید حق ...

ان شاءالله که به حق امام حسین کم کم حالت خوب میشه نگدان نباش بهش فک کن 

توکلت بخدا بلشه

خدایا شکرت🙏