2777
2789
عنوان

قرص مکمل

36 بازدید | 6 پست

چی میخورین؟
من خودم فروگلوبین یا ففول با اسکای وومن
شما چی؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

برای چیه اونایی که شما استفاده میکنی؟ 

من زینک 

امگا ۳ 

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

برای چیه اونایی که شما استفاده میکنی؟ من زینک امگا ۳

چه تاثیرهایی داشتن واستون؟
ففول و فروگلوبین مال کم خونیه مخصوصا من که شدیده
اسکای واسه تثویت سیستم ایمنی و سلامت بدنه شامل زینک و ویتامین هاست

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه تاثیرهایی داشتن واستون؟ففول و فروگلوبین مال کم خونیه مخصوصا من که شدیدهاسکای واسه تثویت سیستم ایم ...

مرسی گلم 

من پوستم شفاف تر شده

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

مرسی گلم من پوستم شفاف تر شده

خیلیم عالی امتحان میکنم مرسی

خیلیم عالی امتحان میکنم مرسی

خواهش میکنم 

ویتامین سی جوشان هم عالیه

خواهش میکنم ویتامین سی جوشان هم عالیه

عه اره گرفتم ولی استفاده نکردم حتما مرسی