2777
2789
عنوان

قرص مکمل

36 بازدید | 6 پست

چی میخورین؟
من خودم فروگلوبین یا ففول با اسکای وومن
شما چی؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

برای چیه اونایی که شما استفاده میکنی؟ 

من زینک 

امگا ۳ 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

برای چیه اونایی که شما استفاده میکنی؟ من زینک امگا ۳

چه تاثیرهایی داشتن واستون؟
ففول و فروگلوبین مال کم خونیه مخصوصا من که شدیده
اسکای واسه تثویت سیستم ایمنی و سلامت بدنه شامل زینک و ویتامین هاست

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه تاثیرهایی داشتن واستون؟ففول و فروگلوبین مال کم خونیه مخصوصا من که شدیدهاسکای واسه تثویت سیستم ایم ...

مرسی گلم 

من پوستم شفاف تر شده

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

مرسی گلم من پوستم شفاف تر شده

خیلیم عالی امتحان میکنم مرسی

خیلیم عالی امتحان میکنم مرسی

خواهش میکنم 

ویتامین سی جوشان هم عالیه

خواهش میکنم ویتامین سی جوشان هم عالیه

عه اره گرفتم ولی استفاده نکردم حتما مرسی

2790
2778
2791
2779
2792