2777
2789
عنوان

بیایین بگین شما بودین چی میگفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 64 پست

[QUOTE=381513328]واقعا با هم اینجوری رفتار میکنید ؟!؟.  من باورم نمیشه[/QUOTE

ایکاش منم جرأت اینجور جواب دادن رو داشتم در اون صورت روزی ی پاکت داروی اعصاب نمی‌خوردم و انواع و اقسام مریضی نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان عزاداری یه ذره بی اعصاب شدی ولی دلیل نداره انقدر تلخ و تند جواب بقیه رو بدی . کاملا واضحه که جاریت به یه دلیلی نمیخواسته برای بچه اش لاک بزنه و بهانه اورده که بچه شما چون میخواد بره عروسی لاک زده ‌ . اگر بچه شما بجه هست و متوجه شرایط نیست بچه اونم بچه هست . من که هر وقت توی این جور شرایطی باشم با مادر بچه همراهی میکنم هر چند مخالف دروغ گفتن به بچه هستم ولی اگر مادرش این جور مصلحت میدونه من خرابش نمیکنم . ضمنا اون جوابی که به بچه دادی خودش اشتباه بزرگیه بچه ها همه چیو باور میکنن همین جملات ساده میتونه تا مدتها ذهنشونو درگیر کنه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چقدرم فرهنگ ماها بده ک تا چهلم هیچ نظافتی نکنیم

بخدا یکی از دوستای مامانم فوت شد اول ک برای خاک سپاری همه آرایش کرده مرتب و تمیز فقط مشکی برشون بود بعدم موقع ناهار داخل یه سالن میز و صندلی گذاشته بودن وقتی وارد اون سالنه میشدن انگار از آرایشگاه اومده بودن بیرون، اما فامیل های ما یکی داخل مراسم عزاشون عطر بزنه دعوا میشه😏

ن اشتباه فهمیدی بچش لاک داشت

دوباره هم خوندمش عزیزم .برداشت من هنوز همونه . جاریت داشته برای بچه اش بهانه میاورده . شاید اون بچه یه ایرادی گرفته مثلا گفته من اون رنگ میخوام یا دوباره رنگشو برام عوض کن ...

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان عزاداری یه ذره بی اعصاب شدی ولی دلیل نداره انقدر تلخ و تند جواب بقیه رو بدی . کاملا واضحه که جا ...

نمیدانم گیر جاری عفریته افتادی یا نه. من کاملاً دوستمون و درک میکنم. گرچه خودم هرگز جرآت جواب دادن به جاری و نداشتم و نتیجش بیماریهای جسمی و روحی فراوانه