2777
2789
عنوان

خونه اپارتمانی فرهنگگگگ میخواد

325 بازدید | 23 پست

نمیشه که سه قلو داشته باشین برین اپارتمان نشینی نمیدونم چرا به اون کاربر پریدن همه 

مگه قرار جور بی فرهنگی و سرصدای بچه شمارو همسایه بکشه؟؟؟

اگه نمیتونی حریف سروصدای بچت بشی برو خونه ویلایی والا!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی بده این مدل همسایه ها

من یکی داشتم خداروشکر رفتن

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

بچه شلوغکار خودت هم جلوش دار بزنی آروم نمیشه 

مامان من موهاش از دست داداشام سفید شدن انقد حرص خورده‌ و آدم نشدن

بزار بچه دار بشی خودتم میبینیم چطور بچه ادب میکنی و کنترل میکنی 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

من پسرم بیش فعاله طبقه دوم بودیم......چندبارشنیدم طبقه اول نفرین کردتوواحدهامیچرخیدودرمورپسرم حرف میزنه .....من باشوهرم نشستم حرف زدم گفتمدچندتاوام جورکنیم بریم الان طبقه اولیم وراحتیم هرچندپسرم هم تحت درمانه.....به هرحال بایدبپذیریم نبایددیگران جورماروبکشنن بچه برای ماعزیزه نه همسایه 

نمیشه گفت بچه داری نرو آپارتمان نشینی 

بلکه باید بچه رو رو کنترل کرد 

یجوری هجوم آورده بودن به استارتر و فحش میدادن که انگار بقیه مسئول بچه های اینا هستن😕

واقعاً کی قراره بفهمن شلوغ کاری های بچشون فقط برای خودشون لذت بخشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بااون کاربرکارندارم، اماآپارتمان نشینی فرهنگ میخواد جان همون بچت پوشکشونندازتومحوطه ی ساختمان، آپارتمان نشینی فرهنگ میخواد بچت توآساسنورجیشت کردگردن بگیر، آپارتمان نشینی فرهنگ میخوادبچت بادوچرخه اش زدماشیناروخط وخش انداخت رییدتودیوارهای پارکینگ آدم باش گردن بگیر، آپارتمان نشینی فرهنگ میخواد آشغال های خراب شدتو توباغچه حیاط رهانکن فک کن جلوی ساختمان سطل آشغال گنده باشه بعدم همسایه ی گاوت اینکاروبکنه من مدیرنیستم هاولی همه ی اینارو ازهمسایه های نفهمم دیدم🥲

نمیشه گفت بچه داری نرو آپارتمان نشینی بلکه باید بچه رو رو کنترل کرد یجوری هجوم آورده بودن به استارتر ...

بچه هم شعور و فرهنگو از پدر مادر یاد میگیره پدر مادر که این باشن بچه هم معلومه چی میشه

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

بچه هم شعور و فرهنگو از پدر مادر یاد میگیره پدر مادر که این باشن بچه هم معلومه چی میشه

دقیقاً 

خیلی‌ برام عجیب بود برخوردشون 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐