لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33301 عنوان بچه دوم | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 50 پست با بچه دوم موافقین چرا ؟ ایا خودتون قربانی میکنید بچه دوم بیارید ک بچه اول تنها نباشه؟امکان مالی باشه ولی خب خیلی امکانات دیگه نباشه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1404/02/19 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5809 دقیقا همسرم ازم دوز شد احساسی. خیلی سختم بود الانم همسزم قانع شد. میگه بچه یکی با کیفیت باشه بسه پس بیخیال شو
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33301 پس بیخیال شو فقط میتزسم فردا روز یچم تنها بمونه اخر خواهرام خیلی ازم کوچیک ترن ک بگم با بچه ها اونا سرگرم میشن کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5809 فقط میتزسم فردا روز یچم تنها بمونه اخر خواهرام خیلی ازم کوچیک ترن ک بگم با بچه ها اونا سرگرم میشن هر خواهر برادری خوب نیست شوهر خودم برادر داره ولی شش ماه یه بارم نمیریم خونش و نمیان ، بچه جز هم بازی و خواهر برادر حال خوب مادر پدرشو میخواد
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33301 هر خواهر برادری خوب نیست شوهر خودم برادر داره ولی شش ماه یه بارم نمیریم خونش و نمیان ، بچه جز ه ... درست حرف قشنگی زدی همسر خودمم خواهر سمی داره کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5809 درست حرف قشنگی زدی همسر خودمم خواهر سمی داره اگر خیلی برات مهم با یه مشاور صحبت کن ولی خود من میگم ادم یه بچه رو به همه جا برسونه حال خودش و زندگیش خوب باشه من خودم خواهر ندارم مادرمم سنم پایین فوت کرد ولی هیچ وقت نگفتم کاش خواهر داشتم
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33301 اگر خیلی برات مهم با یه مشاور صحبت کن ولی خود من میگم ادم یه بچه رو به همه جا برسونه حال خودش و زندگ ... منم نظرم همینه ی بچه با کیفیت کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار