2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 50 پست
اولی رو تازه اوردم به هیچ وجه دومی رو نمیارم مگه ناخواسته بشه

من اولیم تو سنی ک اگ دومی. بخام باید اقدام کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دخترم فشاز میاره داداشی ابجی بیار برام یمدت شوهزم گف بیازیم قایمکی قزص میخوردم تلاش کردم قانعش کن ...

اینو یادت باشه همه چیه بچه اول سخته ولی بچه های بعدی همه چیشون راحته

بچه اولت چند سالشه؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من اولیم تو سنی ک اگ دومی. بخام باید اقدام کنم

ببین اگر خپدت و همسرت هر دو دوست دارین   شرایط دارین  با هم اختلاف ندارین    کمک داری   بیار 

همه روان شناسان میگن زن و شوهر هر دو باید بخوان و شرایط باشه

من می‌خوام چندقلو بیارم ، راحت کنم خودمو 😂😂

احسنت ب تو

جاری من بچه اول دوساله بود اقدام کرد سه سالگی دخترش پسرش دنیا اومد مطمئنم سومی هم زود میاره 

خدایا🥺😫

قوی باش💪🏻دنیا مادرت نیست که دلش به حالت بسوزه...

اینو یادت باشه همه چیه بچه اول سخته ولی بچه های بعدی همه چیشون راحتهبچه اولت چند سالشه؟

پنج سال

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین اگر خپدت و همسرت هر دو دوست دارین شرایط دارین با هم اختلاف ندارین کمک داری بیار همه روا ...

سر بچه اولم همین جور بودیم اما بعد زایمان چون راب طه نداشتیم همسزم بد خلق میکزد حسودیش میشد میگف  ی شیو ب خاطز من نکزدی شب تا صب بالا سر بچه ای  بعد الرژی داشت من رژیم بودم خیلی  ضعیف شدم  افسردگی گرفتن

من دو تا دارم . اینکه بچه ها تنها نیستن خوبه ولی خودم زیاد توان ندارم

منم برا توان خودم میتزسم واقعا تازه روال شدم

من یدونه هم ندارم و حداقل تا ۴ تا ۵ سال آیندم بهش فکر نمی‌کنم 

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

من یدونه هم ندارم و حداقل تا ۴ تا ۵ سال آیندم بهش فکر نمی‌کنم

بهترین کار

سر بچه اولم همین جور بودیم اما بعد زایمان چون راب طه نداشتیم همسزم بد خلق میکزد حسودیش میشد میگف ی ...

خب سخته  من انقدر عصبی شدم شوهرم میگه اخلاقت مثل سگ شده    همش میپری بهم 

در صورتی که من شب تا صبح بیدارم یه وقتایی میشه یه هفته نخوابم    کمک ندارم   کار خونه  غذا ...   به همه چی فکر کن 

اوه دیر شده بچه دوم رو یا باید 3سالگی بچه اول اقدام کرد یا کلاس اول رو ک خوند تموم شد اقدام کنی

پس. فلن اقدام نمیکنم تا بعد

خب سخته من انقدر عصبی شدم شوهرم میگه اخلاقت مثل سگ شده همش میپری بهم در صورتی که من شب تا صبح بی ...

دقیقا همسرم ازم دوز شد احساسی. خیلی سختم بود الانم همسزم قانع شد. میگه بچه یکی با کیفیت باشه بسه