2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب میخام دلایلتون بگین

چون در اینده های دور بار مسئولیت عاطفی و حمایتی از والدین روی دوش یک بچه میوفته و فشار روانی بالایی رو تحمل خواهند کرد

ولی داشتن برادر یا خواهر این فشار رو کمتر میکنه

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

بچه ببشتر از امکانات به یه همراه هم سن احتیاج داره مثل بزرگترها فک‌کن دوست داری توی کاخ مجلل تنها با ...

امکانات ماالی هس ولی خودم ایفسردگی میگرم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب این دلیل منطقی نیس پس خودم چی بدنم روح روانم

من هرچی دارم واسه بچمه 

دلم نمیاد فردا بچم تنها بمونه 

تک فرزندی اصن خوب نی 

ماه من غصه نخور زندگی بی غم نمیشه اونی که غصه نداشته باشه آدم نمیشه ؛) لبنان ایران    
عزیزم من میخام بچم تک فرزند بمونه.واقعا سخته تک فرزندی؟؟؟از چ نظراتی؟

منم دنبال اینم سختیاش بدونم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه امکانات مالی داری ، دوقلو بیار که بشن سه تا از افغانی ها موندیم ، هر کدوم ۵۰۰ تا بچه دارن

پونصد تابچه ک‌کیفیت زندگی پایینی دارند چ ارزشی داره

من خودم همیشه میگفتم تک فرزندی ، ولی هر چی سنم بالا می‌ره ، میبینم بچه هر چی بیشتر بهتره 

هم برای پیری پدر و مادر 

هم پشتوانه بچه که خواهر و برادر داره 

هم نوه ها که خاله و عمو و دایی و... داشته باشن

تک فرزندی رو دوست نداشتم کلاالانم سومی رو دلم میخادا ولی عقلم هی میگه ن

من دخترم فشاز میاره داداشی ابجی بیار برام یمدت شوهزم گف بیازیم قایمکی قزص میخوردم تلاش کردم قانعش کنم. ولی خب. خودم دلمم میخاد بچه ولی میدونی همش یاد سخیتیام میوفتم میکم یکی بسه