لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33302 عنوان بچه دوم | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 50 پست با بچه دوم موافقین چرا ؟ ایا خودتون قربانی میکنید بچه دوم بیارید ک بچه اول تنها نباشه؟امکان مالی باشه ولی خب خیلی امکانات دیگه نباشه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1404/02/19 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehraiieen عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 5007 ووای من حس میکنح توان دومی. ندارم من میخوام چندقلو بیارم ، راحت کنم خودمو 😂😂
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33302 لازم دونستم و آوردمش دلایل لازم دونستنت بگو کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
delsa_2117 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1429 خب میخام دلایلتون بگین چون در اینده های دور بار مسئولیت عاطفی و حمایتی از والدین روی دوش یک بچه میوفته و فشار روانی بالایی رو تحمل خواهند کردولی داشتن برادر یا خواهر این فشار رو کمتر میکنه هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9591 تک فرزندم و بسیار سخته خدایی تک فرزندی ظلمه ولی خب من بابام فوت کرده وگرنه شاید تک نمیموندم عزیزم من میخام بچم تک فرزند بمونه.واقعا سخته تک فرزندی؟؟؟از چ نظراتی؟ لایک نکن خیرشو ببینی
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33302 بچه ببشتر از امکانات به یه همراه هم سن احتیاج داره مثل بزرگترها فککن دوست داری توی کاخ مجلل تنها با ... امکانات ماالی هس ولی خودم ایفسردگی میگرم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
shin2000 عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 648 منکه دخترم داره یکساله میشه اونقدر دوسش دارم که احتمالا تک فرزندی رو انتخاب کنم برای همیشه👍 ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍
_kookoosabzi_ عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 234 خب این دلیل منطقی نیس پس خودم چی بدنم روح روانم من هرچی دارم واسه بچمه دلم نمیاد فردا بچم تنها بمونه تک فرزندی اصن خوب نی ماه من غصه نخور زندگی بی غم نمیشه اونی که غصه نداشته باشه آدم نمیشه ؛) لبنان ایران
mehraiieen عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 5007 امکانات ماالی هس ولی خودم ایفسردگی میگرم اگه امکانات مالی داری ، دوقلو بیار که بشن سه تا از افغانی ها موندیم ، هر کدوم ۵۰۰ تا بچه دارن
delsa_2117 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1429 وای چقدر موافقم با این حرفولی خب واقعا شرایط جسمیش رو ندارم 🥺 خدا بهت سلامتی بده خوشگلم♥️😘 هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10681 دلایل لازم دونستنت بگو تک فرزندی رو دوست نداشتم کلاالانم سومی رو دلم میخادا ولی عقلم هی میگه ن میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33302 عزیزم من میخام بچم تک فرزند بمونه.واقعا سخته تک فرزندی؟؟؟از چ نظراتی؟ منم دنبال اینم سختیاش بدونم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33302 اگه امکانات مالی داری ، دوقلو بیار که بشن سه تا از افغانی ها موندیم ، هر کدوم ۵۰۰ تا بچه دارن پونصد تابچه ککیفیت زندگی پایینی دارند چ ارزشی داره کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
mehraiieen عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 5007 من خودم همیشه میگفتم تک فرزندی ، ولی هر چی سنم بالا میره ، میبینم بچه هر چی بیشتر بهتره هم برای پیری پدر و مادر هم پشتوانه بچه که خواهر و برادر داره هم نوه ها که خاله و عمو و دایی و... داشته باشن
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5809 اولی رو تازه اوردم به هیچ وجه دومی رو نمیارم مگه ناخواسته بشه
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33302 تک فرزندی رو دوست نداشتم کلاالانم سومی رو دلم میخادا ولی عقلم هی میگه ن من دخترم فشاز میاره داداشی ابجی بیار برام یمدت شوهزم گف بیازیم قایمکی قزص میخوردم تلاش کردم قانعش کنم. ولی خب. خودم دلمم میخاد بچه ولی میدونی همش یاد سخیتیام میوفتم میکم یکی بسه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار