2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 50 پست
پس بیخیال شو

فقط  میتزسم فردا روز یچم تنها بمونه اخر خواهرام خیلی ازم کوچیک ترن ک بگم با بچه ها اونا سرگرم میشن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فقط میتزسم فردا روز یچم تنها بمونه اخر خواهرام خیلی ازم کوچیک ترن ک بگم با بچه ها اونا سرگرم میشن

هر خواهر برادری خوب نیست    

شوهر خودم برادر داره ولی شش ماه یه بارم نمیریم خونش و نمیان   ، بچه جز هم بازی و خواهر برادر حال خوب مادر پدرشو میخواد 

هر خواهر برادری خوب نیست شوهر خودم برادر داره ولی شش ماه یه بارم نمیریم خونش و نمیان ، بچه جز ه ...

درست حرف قشنگی زدی  همسر خودمم خواهر سمی داره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

درست حرف قشنگی زدی همسر خودمم خواهر سمی داره

اگر خیلی برات مهم با یه مشاور صحبت کن 

ولی خود من میگم ادم یه بچه رو به همه جا برسونه حال خودش و زندگیش خوب باشه    

من خودم خواهر ندارم مادرمم سنم پایین فوت کرد  ولی هیچ وقت نگفتم کاش خواهر داشتم 

اگر خیلی برات مهم با یه مشاور صحبت کن ولی خود من میگم ادم یه بچه رو به همه جا برسونه حال خودش و زندگ ...

منم نظرم همینه ی بچه با کیفیت