2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 138 پست
خب وقتی همه مریضی دارن همینم دارن دیگه البته مامانم اچ پی وی ندارن😹😹💔

اچ پی  وی قابل درمانه بعد اونی تبدیل کنسر شده چقدر بیخیال بوده چکاپ سالانه نمیرفته 

بعد گفتم جنسیه

اچ پی وی قابل درمانه بعد اونی تبدیل کنسر شده چقدر بیخیال بوده چکاپ سالانه نمیرفته بعد گفتم جنسیه

من انسان نیستم گاوم کل بدنم تیره اس از شکم به پایین پشتممم همین تازه لک دارم کل بدنم خال کل گردنم جوش همش میخوره صورتم هم همینطور من الهی بمیرممم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اچ پی وی قابل درمانه بعد اونی تبدیل کنسر شده چقدر بیخیال بوده چکاپ سالانه نمیرفته بعد گفتم جنسیه

الان اونایی که مجردن هم باید برن چکاپ سالیانه ؟ منظورم معاینه خاص هست وگرنه من برای تنبلی مراجعه می‌کنم ولی معاینه نمیشم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
کاش همون جوونی هام رفته بودم کشور دیگه ، شدیم مارماهی ! شتر گاو پلنگ ! از هر فرهنگی یه چیز ! یه فرهن ...

واکسن هم گفتم یکی استادام گفت نزنید  hpv هر روز داره سویه جدید میاد مگه کرونا رفت واکسن زدیم؟

تنها راهس درست شدن اصالتمونه

الان اونایی که مجردن هم باید برن چکاپ سالیانه ؟ منظورم معاینه خاص هست وگرنه من برای تنبلی مراجعه می‌ ...

من با ۱۷سال سن الهی بمیرم همین 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

الان اونایی که مجردن هم باید برن چکاپ سالیانه ؟ منظورم معاینه خاص هست وگرنه من برای تنبلی مراجعه می‌ ...

وقتی مجردی چرا بری چکاب منم مجردم چرت برم مگه به خودم شک دارم

من انسان نیستم گاوم کل بدنم تیره اس از شکم به پایین پشتممم همین تازه لک دارم کل بدنم خال کل گردنم جو ...

چند سالته ؟ جوشای هورمونیه شاید ، تیرگی بدن هم غیر از ارث از اضطراب و بالا بودن کورتیزول هم شنیدم هست ( یعنی کدر میکنه پوستو ) ، جوش و خال رو همه دارن مال من که پر شده خال زیر و لک قوه ای روی شکم دیگه بدتر از من نیستی

چند سالته ؟ جوشای هورمونیه شاید ، تیرگی بدن هم غیر از ارث از اضطراب و بالا بودن کورتیزول هم شنیدم هس ...

۱۷سالمههه

وقتی مجردی چرا بری چکاب منم مجردم چرت برم مگه به خودم شک دارم

نه والله تو زندگی بهر دیدن جهان اومده بودیم فقط😔😅 … مرسی عزیزم از تاپیک مفید 🙏🏻🌹 

منم بدنم وحشتناکه چکار کنم چاره جز زندگی دارم

😭💔نمیتونم ازدواج کنم عاشق بشم زندگی کنم هیچ به هیچ...بخاطر بدن و....من حتی دندون سالم هم ندارم همشون سفید سفیده

۱۷سالمههه

خیلییییی کوچیکی 😘 کاملا طبیعیه این موارد  که کفتی ، منم جوش چرکی داشتم ، سعی کن اهمیت ندی و حساس نشی ، این موارد فقط برای تو نبوده و نیست 

😭💔نمیتونم ازدواج کنم عاشق بشم زندگی کنم هیچ به هیچ...بخاطر بدن و....من حتی دندون سالم هم ندارم همش ...

یه چیز میگم ادم موفقی بشو چکار ازدواج داری خودش جور میشه

😒😒هوففففففف،دستمون بهت می‌رسید حتما ب آرزوت میرسوندیمت ومیکشتیمت😒😑😒😑😒😑

من همجام تیرس من الان عاشق بشم نمیتونم نه باهاش رل بزنم نه ازدواج کنم بخاطر بدنم